Histeria pojechała do nowego DT- do Ali, u której wcześniej tymczasowała się Pasja
A była już panna naprawdę mocno charakterna i aż chciało by się pisać- naładowana testosteronem, chociaż to samiczka. Teraz widzę, czemu jej ostatni właściciele twierdzili, że nie dają sobie z nią rady. Nawet poza klatką zaczęła mnie- i koty- ganiać i burczeć.
Sorkę jutro czeka strzyżenie- bo się panienka chyba przytyka przez te całe kłaki.
Uploaded with
ImageShack.usBardzo proszę o pomoc- w imieniu szczecińskich królików. Nadal nie mamy spłaconej całości faktury za króliki z Wałcza, dodatkowo była ostatnio sterylizacja Histerii, absolutnie niezbędna. Nie ukrywajmy- w przyszłości będą zapewne jakieś dalsze wydatki, zwłaszcza, że Nutka zaczęła sobie wygryzać kulawą łapę...
Bardzo proszę o wsparcie finansowe dla szczecińskich podopiecznych. Ja wiem, ze my nie mamy bardzo biednych, bardzo smutnych królików, nie mieliśmy ostatnio drastycznych przypadków. Niemniej borykamy się z realnym problemem finansowym-należy zaptać, ktora lecznica nas przyjmie, jeżeli będziemy niewypłacalni a będzie jakiś nagły przypadek
Aktualnie do spłaty pozostało 948zł- w tym wystawiona ostatnio faktura na 200 zł jako część spłaty.
Wpłat- każdej, nawet najmniejszej kwoty- można dokonywać na konto:
79 2130 0004 2001 0516 7234 0001
Volkswagen Bank Polska S.A.
Tytułem: Darowizna dla królików ze Szczecina