To ja dodaję zdjęcia Kirkora
Jest u mnie od środy, już zaklimatyzował się. Biega jak szalony, wykonuje przeróżne piruety i został oczkiem w głowie moim, chłopaka i mamy
Uznałam go też za fenomen w sprawie czystości, bo beż żadnej nauki ani pomocy zaczął sam robić do kuwety siuśki
tylko bobki robi jeszcze po całej klatce, ale np jak biega po mieszkaniu to nie zrobi żadnego. Taka mądrala z niego. Je od dzisiaj tylko CP, przestawiłam go z mieszanki i chyba bardziej mu smakuje CP bo jak mieszałam ze starą karmą to najpierw wyjadał CP a później mieszankę
W przyszłym tygodniu jedziemy do weta, więc dowiem się jaką ma płeć. No i mówimy na niego Kicek, jak coś broi to tak poważnie Kirkor, więc w sumie chyba ma dwa imiona i wciąż nie wiem które zostanie
Postaram się zrobić jeszcze lepsze zdjęcia, ale nie jest to wcale takie proste bo maluch jest bardzo ruchliwy i ciągle wychodzi niewyraźny przez ruch
bądź co bądź, jest prześliczny
[ Dodano: Sob Wrz 26, 2009 3:20 pm ]dzisiaj Kirkor-Kicek zaczął bobkować do kuwety
w klatce czyściusieńko jak nigdy, nie wiem co go tak naszło. chyba ma jakiś wrodzony dar czystości