Jak można łatwo zauważyć na stronie adopcyjnej, w chwili obecnej króliczki szukające domu z Poznania stanowią zdecydowanie największy procent wszystkich "adopcyjnych" króli
Sytuacja jest dosyć trudna, ponieważ nasze przechowalnie, że się tak wyrażę, pękają w szwach. Można powiedzieć, że z każdym dniem przybywają nowe króliczki.
W tym momencie bardzo proszę osoby z Poznania i okolic, które mogłyby chociaż na jakiś czas przechować króliczka o kontakt, może być ze mną, może być z innymi dziewczynami z Poznania. Mój email:
kasia.nadrowska@kroliki.net, tel. 792 897 953
W chwili obecnej na nowy dom czekają:
- Miki Niebieskie Oczko
- Fryzelda
- Śnieżka
- Leśnik
- Harvey
- Bazyl
- Kubusia
- Pędzel
- Mimi
- Szarakluska
- Kunia
- Bianka
- Śpiworek
- Cela i Karter
- Toffi i Luka, których nie ma jeszcze na stronie adopcyjnej
- 6 maluchów Celi i Kartera, które przyszły na świat 1.11 u Hannelli. Króliczki były zabrane ze schroniska 2 tygodnie temu, już wtedy miałam wrażenie, że Celka jest w ciąży, tym bardziej, że Karter był kastrowany 2 tygodnie od tej daty, więc prawdopodobieństwo, że Cela może być w ciąży było bardzo duże. Pojechałam z nimi tego samego dnia do Czerwińskiego, który stwierdził, że według niego Celka nie jest w ciąży, no ale w tą sobotę urodziła 6 maleństw. Króliczki będą do adopcji od stycznia, ale oczywiście już teraz można się zgłaszać
na razie wiem, że 3 królaski są w kolorze tatusia, 1 celkowy i 1 czarny, szósty królasek jest póki co niezidentyfikowany.