Autor Wątek: Poznańskie króliczki  (Przeczytany 216784 razy)

Aneczka

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #140 dnia: Kwiecień 06, 2009, 12:54:44 pm »
sylwiaG, np ja zdecydowałam sie na adopcję Bulisia już miesiąc temu, na pewno go wezmę, ale najpierw leczyłam Frotka, na pasozyty, potem to straszliwe zapalenie jelit, a teraz nie am transportu, pomału przymierzamy się z Markiem do wyprawy do Poznania, żeby przywieżć królika do nas, do Mysłowic, ale Poznań jest 400km stad, więc trzeba wziąć urlop itd, jeszcze teraz święta, to wszystko trwa. I mimo, że ja jestem pewna, że wezme Bulisia i założę się, że Kasiula tez nie ma co do tego żadnych watpliwości Buli nadal widnieje na stronie adopcyjnej i byc może Kasia ciągle dostaje maile w sprawie jego adopcji, choć sprawa, w gruncie rzeczy jest przesadzona. Wszystko dlatego, że "jakby co" nie trzeba bedzie zaczynać poszukiwac od zera, sa osoby, które w razie potrzeby wezmą króliczka:)

[ Dodano: Pon Kwi 06, 2009 12:54 pm ]
sylwiaG, np ja zdecydowałam sie na adopcję Bulisia już miesiąc temu, na pewno go wezmę, ale najpierw leczyłam Frotka, na pasozyty, potem to straszliwe zapalenie jelit, a teraz nie am transportu, pomału przymierzamy się z Markiem do wyprawy do Poznania, żeby przywieżć królika do nas, do Mysłowic, ale Poznań jest 400km stad, więc trzeba wziąć urlop itd, jeszcze teraz święta, to wszystko trwa. I mimo, że ja jestem pewna, że wezme Bulisia i założę się, że Kasiula tez nie ma co do tego żadnych watpliwości Buli nadal widnieje na stronie adopcyjnej i byc może Kasia ciągle dostaje maile w sprawie jego adopcji, choć sprawa, w gruncie rzeczy jest przesadzona. Wszystko dlatego, że "jakby co" nie trzeba bedzie zaczynać poszukiwac od zera, sa osoby, które w razie potrzeby wezmą króliczka:)

Offline sylwiaG

• Użytkownik
  • *
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #141 dnia: Kwiecień 06, 2009, 17:05:47 pm »
Hannelli,  dlatego '  ' :)bo niewiedziałam jak to nazwać Nie oburzam się wcale :)
SylwiaG

Offline Truffle

• Użytkownik
  • *
  • 진기씨,사랑해~
    • dA
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #142 dnia: Kwiecień 06, 2009, 19:55:27 pm »
pokaż nam Kubusinkę to spróbujemy wymyślić jakieś ładne imię ;)
Haikus are stupid
I cannot write them at all
Deal with it, retard.

Offline zgaga14

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #143 dnia: Kwiecień 07, 2009, 20:40:19 pm »
Ten Jumper jest z Rybnika - tak jak ja........ Może by Pani Jolanta coś więcej o nim napisała skoro SylwiaG prosi ... w końcu uchol miałby wspaniały domek a Susek (Pani Susek :PP ) kolegę :P

Zdumiewają mnie ludzie.
"Pomogłam -działaczowi SPK z innego miasta- ponieważ zgłosiłam mu umierającego królika! Sam musiał tam pojechać, odebrać królika, zajmować się zdychającym/ciężko chorym zwierzęciem, ale co tam! Jak ten działacz SPK śmie nie doceniać mojej ciężkiej roboty???????!".I tracę wiarę w ludzkość, serio.

Offline sylwiaG

• Użytkownik
  • *
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #144 dnia: Kwiecień 11, 2009, 21:01:05 pm »
zgaga14,  ja to mam jakiegoś pecha , Tobus poszedł do kgooś innego, Pani od Jumpera ma mnie gdzieś, a  Dziewczyna z BU jest  nie zdecydowana he he ;p no cóż może kiedyś :P
SylwiaG

Offline zgaga14

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #145 dnia: Kwiecień 12, 2009, 15:42:03 pm »
Wiesz, ja już nic z tego nie rozumiem  :wow , Jumper jest na stronie adopcyjnej, więc według mnie szuka domku......powinno właścicielowi (albo pośrednikowi) zależeć na nowym domku dla uchola. Może napisać do tej pani - może ma dużo na głowie; do tego jeszcze święta są - kobieta zalatana pewnie??? Albo do innego pośrenika adopcyjnego - żeby rozeznał sytuację??? Trzymam kciuki, żeby Suska miała kolegę :bukiet Patrzyłam na stronę adopcyjną - z Krakowa jest Boniek. Burasek już długo szuka domku (lubię rudzielce - jak moja Kicunia :P )

Zdumiewają mnie ludzie.
"Pomogłam -działaczowi SPK z innego miasta- ponieważ zgłosiłam mu umierającego królika! Sam musiał tam pojechać, odebrać królika, zajmować się zdychającym/ciężko chorym zwierzęciem, ale co tam! Jak ten działacz SPK śmie nie doceniać mojej ciężkiej roboty???????!".I tracę wiarę w ludzkość, serio.

Offline sylwiaG

• Użytkownik
  • *
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #146 dnia: Kwiecień 12, 2009, 21:53:51 pm »
zgaga14,  z tą pania Jolą rozmawialam przez telefon nawet i to było jakiś miesiąc temu- niema odzewu -  a Jumprea chcial przygarnąć mój chłopak, ale skoro Pan Jolanta się tak dlugo nie odzywa (myślę ze juz miesiąc dawno minął) to teraz już nie wem czy mu się nie odzwidziało bo teraz nic nie mówi   (jak to facet widomo   :PP  ) A ja go nie namawiam na nic , bo wiadomo że on musi tego chcieć sam bo to nie zabawka :)
SylwiaG

Hannelli

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #147 dnia: Kwiecień 14, 2009, 09:29:35 am »
A to Pani Kuba Kubkowa. Wcale nie wygląda na swój wiek, jest żywa, lubi glaskanie, potrafi zachrumkać. Bardzo miły królik :lol Jest fajnego czarno-stalowego koloru z przebarwieniami wokół oczek z półdługą sierścia. Śliczna!

sonia

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #148 dnia: Kwiecień 14, 2009, 22:39:58 pm »
No jasne,ze jest sliczna :heart  i wyglada nie jak "starsza pani"  :heart tylko jak "niemowle"

Zdaje mi sie,ze pisalas ona ma 7 lat??

Ja nazwalabym ja KUBUSIA mysle,ze pasuje do niej to imie :*  :*  :*

Pozdrawiam i caluje wszystkie Twoje uszyska :*  :onajego

Offline Truffle

• Użytkownik
  • *
  • 진기씨,사랑해~
    • dA
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #149 dnia: Kwiecień 15, 2009, 09:47:58 am »
ja bym ją nazwała Węgielka :) piękna jest :D i ma takie słodkie małe uszka i grzywkę :D  :bukiet
Haikus are stupid
I cannot write them at all
Deal with it, retard.

Hannelli

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #150 dnia: Kwiecień 16, 2009, 07:36:34 am »
Wczoraj Helikopterek wyruszyła w drogę do nowego domku :jupi

nuka

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #151 dnia: Kwiecień 16, 2009, 08:19:10 am »
Hannelli,

super wieści,
niech mała będzie bardzo szczęśliwa w swoim domku :przytul, niech broi do woli i wychowa sobie opiekunów

Nuna

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #152 dnia: Kwiecień 16, 2009, 10:52:04 am »
Nawet wiem do kogo :) super domek z ogrodkiem, wybiegiem, Helikopterek bedzie na pewno szczesliwa :)

nuka

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #153 dnia: Kwiecień 16, 2009, 11:06:58 am »
Nuna,
u kogo mała będzie broić?

[ Dodano: Pią Kwi 17, 2009 8:39 pm ]
Kasiula86,
Aneczka się nie odzywa. Buli już jedzie do domku?

Offline Wataha

• Członek SPK wspierający/honorowy
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #154 dnia: Kwiecień 29, 2009, 14:26:21 pm »
Muszę wam powiedzieć, że Fibi i Iskierka już niedługo zamieszkają razem w nowym domku :)  :jupi

Offline roxi7659

• Użytkownik
  • *
  • króliki :)
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #155 dnia: Kwiecień 29, 2009, 16:04:50 pm »
To świetnie :jupi

sonia

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #156 dnia: Maj 01, 2009, 21:54:28 pm »
Cudowna wiadomosc :hura:  :hura:  :hura:

Hannelli

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #157 dnia: Maj 04, 2009, 19:57:42 pm »
Dzisiaj Fibi i Iskierka wyruszyły do nowego domku. Mają w tej chwili "przesiadkę" w Poznaniu, ale niedługo dojadą do Krakowa do nowego domku. :jupi  Helikopterek rozpoczął dobra passę :lol  Tylko Nube została osamotniona, ale mam nadzieję że nie na długo.

Offline Kasiula86

• Użytkownik
  • *
  • GRUPA ADOPCYJNA
    • adopcje.kroliki.net
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #158 dnia: Maj 08, 2009, 14:32:36 pm »
Do grona Poznaniaków dołączył przecudny baranek nazywany przeze mnie czule Piegusem albo Smrodkiem :)

Oto jego najświeższe zdjęcia:

Gina

• Gość
Poznańskie króliczki
« Odpowiedź #159 dnia: Maj 08, 2009, 14:35:53 pm »
Jaki słodziak :) Piękną ma mordkę.