Semir nie głoduje!!!!!!! wypraszam sobie to nienormalne co sugerujesz!:/
Weterynarz zalecił odstawienie siana na kilka dni, żeby wykluczyć alergię na siano.
Jutro wrócę do poprzedniego żwirku, bo może to żwirek.
Jak inaczej zweryfikować co go uczula jak nie odstawić tego na kilka dni i przekonać się co jest powodem uczulenia. Dla mnie to logiczne i ma sens. Królik ma cały czas dostęp do suszek, dostaje świeże warzywa, więc nie wiem skąd Twoje pomysły, że go głodzę. Jestem zniesmaczona tym co napisałaś.
Weterynarzowi ufam, zmienię teraz żwirek na poprzedni, żeby i to wykluczyć, jeśli to nie pomoże to pojedziemy na Osowę na wymaz z nosa. Dziwi mnie to, bo już w ogóle nie kicha w ciągu dnia. Jutro dostanie z powrotem siano, ale nie to co wtedy miał tylko inne i zobaczymy czy nadal będzie kichał. Dziwne, bo kicha tylko po przebudzeniu zazwyczaj po południu. Rano dostaje świeże warzywa, na wieczór suszki. Zastanawiam się nad podawaniem lakcidu profilaktycznie. Dzisiaj włączyłam nawilżacz to kichnął raz po przebudzeniu jak zwykle. Nie wiem czym to jest spowodowane, bo on nie kicha często max. 2 razy dziennie. Coś powodem jest, teraz tylko ten powód trzeba znaleźć.
Mam pytanie- żwirek drewniany(np. hiltona) z czego jest zrobiony to są trociny granulowane?