Zaraz coś podrzuce
Noo a wczoraj od razu jak króliki sie spotkały to Omega zawładnęła zagrodą. W sumie Bugs tą zagrodę ma też od wczoraj , tyle , że z parugodzinną przewagą. Martwi mnie to , że Omega strasznie boi sie dotyku człowieka ;/ Ktoś musiał zrobić jej straszna krzywdę
W adnotacji na temat królinki było zaznaczone , że została odebrana w czasie interwencji od nie szanującego ją i jej rodzeństwo hodowcy.. Tylko czemu tak bardzo przegania Bugsa ..
Dziś zamknełam Omegę w klatce ( po tym jak były na wolności , czyli Bugs przegoniony do brata pokoju a Omega tupiąca pod kaloryferem w moim pokoju) , po 5 minutach wściekła się i wyrwała całą kuwetę wraz z drutem i w ogóle wstąpił w nią diabeł jakiś
To wsadziłam Bugsa do zagrody a ją puściłam na pokój . Wyszłam na chwilę z pokoju i nie wiem jak otwarły się drzwiczki od zagrody i patrze Omega w klatce rozłożona a Bugs u brata w pokoju przegoniony, wystraszony koło ściany
Następnie zmieniłam kolejność i Bugsa puściłam na pokój... Dałam im przed chwilą seler blisko prętów klatki i zjedli bez spięć ale za chwilkę Bugs podszedł bliżej i już Omega na niego warknęła i uciekł spłoszony
Cały czas jest tak wystraszony , całe życie odeszło z tego radosnego samczyka ;/
Dziewczyny , nie mogę dodać fotek ! Próbują na różne sposoby .. Zmieniłam na jpg i pomniejszyłam następnie format a dalej wyskakuje mi błąd , że jest jepg ;/ Wszystko na nie dziś