W imieniu koleżanki ( nie ma możliwości aktualnie napisac na forum) oraz moim własnym jako sympatyka królików ,zwracam sie do wszystkich forumowiczów mieszkających na wybrzeżu w trójmieście o okazanie dobrego serca i zaopiekowanie sie króliczką z tego ogłoszenia
http://tablica.pl/oferta/krolika-miniaturke-oddam-w-dobre-rece-ID1biaZ.html#0f996e70;r:5;s:343Z tego co wiem od koleżanki ,króliczka aktualnie przebywa na działce, na którą została z tym akwarium wywalona . Nie mamy informacji czy ona na tej działce mieszka luzem i kica gdzieś
, czy mieszka w tym akwarium w domku . Z rozmowie telefonicznej kolezanki z właścicielką wynika, iż pani musi sie szybko pozbyć królika ze względu na bliskie rozwiązanie . Na prośbę koleżanki ,że może dziś kroliczkę zabrać , pani odparła ,że jest zmęczona i jest to niemożliwe do załatwienia . A kiedy .... niewiadomo. Po prostu trzeba trzymac ręke na pulsie , dzwonić , czekać na odpowiednią chwilę dobrego samopoczucia tej kobiety i królika zabrać . Na pytanie Małgosi , czy ten królik ma co jeść , otrzymała odpowiedź , nic mu nie będzie
. Koleżanka nie mieszka w Trójmieście musiała wyjechać do domu. Stąd nasza wspólna prośba , czy ktoś mógłby pomóc kroliczce , odebrać ją i zapewnić DT . CZy to co napisałam poruszy czyjeś serce ? Ktoś może zna osobę mogąca zająć sie królikiem. Pomóżcie proszę . Być moze nie każdy moze dać długoterminowe DT , ale nawet jak ktoś weźmie na kilka tygodni , potem drugi tak samo , to i tak dla tego królika bedzie lepiej .
Dzięki Eni , zmodyfikowałam posta