granulatu nigdy Kubuś nie chciał jeść tylko jedynie ziarna. nie daje vitapolu wiem że to same śmieci i chemia.
kiedyś chciałam przejść na granulat ale skończyło sie na tym że moje szczurki musiały pomalutku zjeść króliczą karmę jako dodatek bo królik wolał głodować niż zjeść granulat. tym bardziej że jest stary więc wątpię że jeśli kiedyś nie nauczyłam go jeść tego to tym bardziej teraz tego nie zrobie.
jak juz pisałam króliś dostaje dwa razy dziennie po takiej porcji że zjada w przeciądu godziny - dwóch prawie wszystko reszta jest wyciągana aby nie gniło.
jesli chodzi o mieszanki to w sumie dokładnie nie wiem co to bo mama to kupuje ale są tam np kawałki brokułów , selera , kalafiora , paseczki buraczków itp tych mieszanek jest chyba z 3 czy 4 rodzaje więc nie je non stop tego samego.
owoców nie jada w ogóle już od samego początku choć próbowałam go nauczyć - bezskutecznie. warzywa to tylko te które wchodzą w skłąd tych mieszanek +marchew (dostaje co 3--4dni)
podsumowując Kuba jest bardzo wybredny i wielu rzeczy nawet nie chce powąchać. co w takiej sytuacji zrobić ?
zaba zielona nie łzawią , już pisałam