dzisiaj kilka zdjęć ze schroniska (w schr. jest w tej chwili 15 uszaków), które ukazują to jak może wyglądać miejsce dla królików, które nie jest domem, ani nawet domem tymczasowym... - ile można im dać - ile razem można stworzyć...
, bo jeśli coś nam się udaje, to tylko dzięki tym, którzy nas wspierają - obiektywnie bez Was nie mogłybyśmy wiele...i oczy się śmieją jak patrzy się na te schroniskowe skrzaty - ostatnio przypomniałam sobie jak to miejsce wyglądało jeszcze rok temu...postęp jest gigantyczny
w tym miejscu chciałabym podziękować za prezenty świąteczne, które do nas dotarły
Soniu, kiedy otworzyłam paczkę dla uszaków, ucieszyłam się jak dziecko
jak widać poniżej...uszaki również
wczoraj myślałyśmy o tym jak uatrakcyjnić im klatki...i oto dzisiaj św. Mikołaj sprawił im prezent
niestety nie miałam serca czekać z tą paczką do Świąt
n-monika
dla Ciebie również ogromne podziękowania za cudowny prezent
ponieważ dzisiaj zrobiłam już jeden świąteczny falstart, jutro katka zabawi się w św. Mikołaja i przekaże dary
, co z pewnością zostanie udokumentowane
magii0 Tobie również dziękujemy za pamięć i zbliżającą się dostawę worków, które z pewnością barrrdzo się przydadzą
Unkasowa dziękuję za wspólną pracę w schronisku...i cierpliwość w czekaniu
Sokole Oko i jego Królestwo...
Lucek coraz ładniej korzysta z kuwety - dzisiaj tylko bobki były poza
Okey bardzo lubi swoją kuwetę i jak widać nawet brokuła jadł z jej perspektywy
Florence - wulkan energii
Królewna od razu zainteresowała się piłeczką - Królewna wykorzystuje wszystko co ma w klatce do zabawy - domek, tunel
Stefana jak widać zaintrygował nowy obiekt w klatce
Zuzia dzisiaj postanowiła odpoczywać podczas jedzenia i nie przemęczać się wstawaniem do...brokuła
dopiero zabawka ją poruszyła...
Śnieżynka
Merlin - dumny posiadacz domku, wierzbowej kuli i genialnego kołowrotka z sianem...!
Didi miał dzisiaj mega porządek w klatce (jak na niego naprawdę) i tak jak Lucek uczy się korzystać z kuwety - jest postęp
enia1973 dziękujemy za ciepłe słowa i dom dla Maciejki - będę zaglądać do jej wątku
na koniec chciałabym ogłosić, że przeprowadziłam dzisiaj wyjątkowo expresową adopcję
- Zachary jest już w nowym domu...
po_sąasiedzku gratuluję