No cóż, czas w końcu coś u Was napisać.
Żeby nie było, lubię króliki. Nie mam nic przeciwko temu, żeby Wasze towarzystwo pojawiało się w serwisie
www.camclub.tv, ale musicie przyjąć kilka zasad.
1. Jeśli traktujecie CamClub.tv jako maszynkę do zarobienia szybkiej i łatwej kaski to mówimy stanowcze NIE.
2. Jeśli macie dalej zamiar wchodzić tylko, mówić cześć i zwijać przeglądarkę do paska to mówimy stanowcze NIE.
3. Jeśli wchodzicie do nas i jako główny cel stawiacie sobie wygraną w konkursie to mówimy stanowcze NIE.
4. Jeśli dalej będzie tak, że są 3 osoby z Waszego forum i przekazujecie sobie aktywnych użytkowników to mówimy temu stanowcze NIE.
5. Jeśli dalej będzie tak, że tworzycie swoje zamknięte grono i nie próbujecie poznać innych ludzi z serwisu, nie bierzecie czynnego udziału w innych transmisjach (nie tylko o królikach) to ja mówię temu STANOWCZE NIE.
Dziewczyny i chłopaki! Jest Was tu milion pińćset dwa tysiące osiem. Każdego z osobna zapraszam do naszego serwisu, ale na miłość Boską, są też inne tematy niż króliki. Na CC pojawia się sporo ciekawych ludzi z którymi można pogadać. Nie traktujcie nas jak dobrego wujka, który za to że ktoś napisze parę zdań na czacie to sypnie kaską. Zaproście do nas swoich znajomych z innych środowisk. Zachęcajcie do uruchamiania swoich transmisji. Po prostu dobrze się bawcie! Jak tak patrzę na ilość użytkowników tutaj, na ilość wejść dziennie, na to ile ludzi macie online to jest dla mnie niezrozumiałym, dlaczego tak mało jest Was na CC? Wystarczy tam założyć konto i nie zachowywać się jak słup, który przychodzi tylko po to żeby się przywitać. To że tworzycie teraz nowe konta i macie nowe nicki nic nie zmienia. Jeśli sytuacja z Asią, Irokezikiem czy Martą1984 się powtórzy to prędzej czy później skończy się to banem. Pomóżcie nam w promocji serwisu. Zapraszajcie znajomych. Gwarantuję, że i my i Wy będziemy z takiej współpracy zadowoleni.
TAISHO