alison1628, ja Cie nie oceniam, ale forum jest od tego, żeby wyrazić swoje zdanie, a weterynarz nie każdy jest najmadrzejszy, i jeżeli uważasz, ze dla 5 tygodniowego królika dobra jest wizyta u weterynarza dzien po zakupie, to jestes w błędzie, nie mówię ile w tym Twojej winy, a ile weterynarza, tylko, że nie jest to rozsądne i dobre dla królika.
To po pierwsze, a po drugie, jeżeli opisujesz na forum, to co robisz, robiłaś, to musisz się liczyć z tym, że nie wszyscy Cie będą chwalic i głaskać po głowie, ani ja, ani żaden inny forumowicz nie jest zawsze chwalony i ty tez nie masz co na to liczyć. Jeżeli opisujesz swoje działania, musisz sie liczyc z krytyką, bo to nie jest forum wzajemnej adoracji, tylko forum królicze, tutaj chodzi nam o dobro zwierząt, a nie wychwalanie ich opiekunów.
I tak jak napisałam nuce, to że wziełaś zwierzaka wtedy na odrobaczenia, trudno, tak sie stało i sie nie odstanie, chodzi o to, żeby kolejne osoby juz tego nie zrobiły.
Nie jestem najmadrzejsza, wcale tak nie uważam, zadaję pytania i sie dowiaduje, w zadnym miejscu nie twierdziłam, że jestem najmądrzejsza, czy chocby mądrzejsza od Ciebie, w tym konkretnym działaniu popełniłas bład, a mój post ma byc przestroga dla innych.
To ze jestem poczatkujaca nie upowaznia cie zebys mnie krytykowla i oceniala-bo ja sobie tego nie zycze jezeli chodzi o twoja osobe.
Moja osoba jest na tym forum, i tego nie zmienisz, mozesz mnie dodać do listy ignorowanych, nie bedziesz wtedy widziała moich postów. Co do oceniania, a nawet krytykownaia, to chyba bedziesz musiała ta liste wydłużyć, bo nie ja pierwsza i nie ostatnia Cię ocenię - to jest FORUM, a nie kolo wzajemnej adoracji, jak juz wcześniej pisałam. Jeżeli nie chcesz byc oceniana, to nie pisz.