przepraszamy za zmianę mojego dzisiejszego postu ze zdjęciami - to informacja dla tych, którzy dopiero teraz czytają nasz wątek - chwilowo zniknęły wszystkie zdjęcia oraz tekst
- za to jest lista do wirtualnych adopcji...
trochę się zakręciłyśmy z Magdą i nam nie wyszło
zdjęcia uzupełnimy, a ja krótko przypomnę o czym pisałam - nie wiem PippiLotta czy zdążyłaś przeczytać
jutro od rana będziemy walczyć. przed nami zabiegi - na I rzut pójdą dorosłe panny, o ile ich stan zdrowia nie wykluczy zabiegu - w tym Nala, Winky, Mamboo, Pocahontas
poza tym zabiorę do Konrada uszaki, które najbardziej mnie niepokoją
mamy różne problemy - od biegunkowego kału - jak u Mamboo, przez zaczerwienione spojówki, wzdęte brzuszki jak u Sky, czy też Scoobie etc.
jutro zacznę doprowadzać do porządku ich sierść - pyt. dot. strzyżenia - na pewno część kołtunów będę najpierw "rozdzierać" nożyczkami od środka, a potem wycinać, część wyczesywać, a to co będzie bardzo blisko skóry będziemy golić...
od jutra będę podawać konkretne informacje dot. poszczególnych królików - w tej chwili same musimy nad wszystkim zapanować, a u każdego niepokoi co innego
jutro Pachino zostanie podłączona pod kroplówkę (zaczynamy mieć problemy z jedzeniem
), zobaczymy też co z Hugo...Hugo kiedy zaczyna się kręcić, nie może przestać
aparat wkrótce trafi do serwisu, ale postaram się robić na bieżąco zdjęcia
jeszcze raz prosimy o wsparcie
musimy przykładać ogromną uwagę do tego, aby ustawić indywidualnie dietę każdemu z uszaków, ponieważ część jest wyraźnie wychudzona...a z drugiej strony u tych króli istnieje duże ryzyko problemów z układem pokarmowy, dlatego tak ważne w ich diecie będą teraz zioła
jutro najprawdopodobniej odbędzie się spotkanie w sprawie DT dla Bielinki
trzymajcie kciuki
zapraszamy do
wirtualnej adopcji naszych...łącznie 72
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,13011.msg403299/boardseen.html#new