Olu, Madziu - toruńska Ekipo - dziękuję Wam za kochaną Florence, która wypełniła pustkę po odejściu Zuzi
Ola_19 za rewelacyjną współpracę, którą w tym roku udało nam się nawiązać z "Olsztynem" oraz "Poznaniem"
Tu bardzo miło mnie się zrobiło, szczególnie z powodu naszej inicjatywy z Otka_a odnośnie rozpowszechniania przed wielkanocą i na tagach ogrodniczych na temat spk i Azylu
Przede wszystkim jednak chciałam podziękować Dobrusi
za przygarnianie uszatków z Azylu na DT (Sokole Oko, Omega, Nimmi i paka uszatków) i ogromną pomoc w nagłych sytuacjach (Avon- znaleziona na klatce schodowej u mej koleżanki w kamienicy na starówce) oraz za uratowanie "weterynaryjnych uszaków" - wybacz jesli jeszcze inne pominęłam, ale w tym wątku tyle się dzieje, że nie sposób wszystko zapamiętać
Wiem, że pośredniczysz w wielu transportach angażując znajomych - to się chwali
Nie mogę też pominąć Darii i Otki
No i wspaniały DT i extra zakróliczony DS u Deedee i teraz nowy DS u Mikaji - super - Olsztyn się zakrólicza
Ale do innych miast choćby do Poznania jeszcze nam daleko
O przypadku niezastąpionej Soni - nie wspomnę
Dziękuję raz jeszcze za Waszą i wszystkich wolontariuszy - wytężoną pracę na rzecz powstania Azylu oraz za wspaniały udział w jego codziennych wydarzeniach - jesteście Wspaniali! Tak trzymać
Cieszy nie bardzo, że Lottie tak wspaniale czuje się w DS, podobnie z Pandzią
no i oczywiście bardzo ucieszyłam się, że Avon znalazła się w DT a Puchatka - biedna - ma szansę na wspaniały DS przy boku m.in. Pandzi