dziękujemy Wam za wspaniały odzew
wszystkie uszy wspaniały
teraz kilka poniedziałkowych informacji:przedstawiamy naszego nowego podopiecznego z Poznania
Franklin - uszak, który wczoraj późnym wieczorem przyjechał do nas z Poznania, miał dużo szczęścia - tylko tak można nazwać decyzję jego właścicielki, szczególnie z uwagi na to, że Franklin ma ropnia
z zewnątrz widać tylko łzawiące oko, ale w środku pyszczka jest już ropa - w czw. usuwamy zęby po jednej stronie, a po drugiej stronie chłopaka czeka korekta
Franklin jest uroczym, bardzo łagodnym, uwielbiającym pieszczoty królikiem. niestety ma niewielki apetyt, ale postaramy się to naprawić.
prosimy o objęcie Franklin
wirtualną opieką Fistaszek - niezwykle urocze stworzenie z charakterem
niestety dzisiaj podczas wizyty u doc, okazało się, że ma zapalenie cewki moczowej (miał zaczerwienioną i spuchniętą skórę w okolicy narządów płciowych) - przez kolejne dni enrocin oraz maść. zachowanie bez zmian - super
Warner był dzisiaj taki szczęśliwy
nie wiem czy dotychczas w swoim życiu miał okazję biegać...dzisiaj biegał z prędkością światła
Sanne w różnych pozycjach
Fluffy - korektę zębów przesunęliśmy na czwartek
Puchatka - mamy za sobą połowę leczenia
na koniec - sztuka niszowa
Erin ma za sobą zabieg sterylizacji oraz korekt zębów trzonowych
dzisiaj oddałam również do zbadania bobki Winnetou (kontrolnie - był leczony na kokcydiozę), Warnera, Fistaszka, Erin, Bońka
jutro postaram się wrzucić zdj. Zgredzi (apropo! na zdj. Azylu jest jutrzejsza data, ale źle ją ustawiłam
)
Zgredzia jest niesamowitą panną
nie nadążam za nią...z każdym dniem ma coraz większą obsesję na punkcie...człowieka...i jest wszędzie - chodzi za nami krok w krok