Dzisiaj nadszedł czas przedstawienia mojego trzeciego tymczasowicza z trójki rodzeństwa hodowlańców z Zamościa.
Oto młodziutka panienka po przejściach. Gdybym wiedziała ,że jest taka śliczna to bym w życiu nie dała jej na imię Pestka,tylko księżniczka Sisi może
?
Uploaded with
ImageShack.us.
Witam wszystkich forumowiczów
. Mam na imię Pestka,śliczne biało-srebrne umaszczenie i coraz fajniejszy charakterek. Jechałam z moimi braciszkami aż z Zamościa do DS ,ale niestety los nie był dla mnie zbyt łaskawy i z przyczyn losowych zostałam zawieziona do Torunia i tam czekałam na DT. Nawet się ucieszyłam ,że poznam słynny azyl. No i wielkie piękne miasto ...w końcu wydostałam się z tej wiochy i będę mogła nabrać manier jak prawdziwa księżniczka. Może ktoś mnie zabierze i znajdę miastowego męża? No ,ale moja sielanka się skończyła
. W dniu 18.01.2013 o godz 23.00 drzwi azylu zostały otwarte a w nich pojawił się dredowaty facet z drugim trochę przystojniejszym, jakaś kobitka i łeb bernardyna. Dredowaty gościu powiedział że mogą mnie brać.... Pierwsze co to państwo pobiegli do mojego kolegi Femura. Prawie go spakowali
ale coś im się nie zgadzało. I za mały i ucho nie takie jakieś na dół. Już się ucieszyłam że mnie nie znajdą
bo prawdę mówiąc spodobał mi się taki chłopak w moim wieku Boniek
. No i dojrzeli mnie
. Buch do transportera i w samochód w drogę. Ja patrzę ,a tu w samochodzie moi bracia jacyś nieprzytomni.Coś przeżywali ze jakieś klejnoty zostawili u Krawczyka.Przecież to lekarz to jak coś zostało to im odda,nie ma co przeżywać. Boże co oni im zrobili w tym Toruniu
? Mówię do nich a oni coś bredzą o jakiejś wsi i DT. Wreszcie zrozumiałam jak dojechaliśmy
. No nie - załamałam się.Błagam ..nie
Tak chciałam być miastowa a tu z wiochy na wiochę... Może chociaż mają tu fajnych chłopaków
.
No nie ja tu męża nie znajdę
. Same barany i to niektóre jakieś niewyrośnięte
.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usNo nic do końca życia tu nie będę przecież. Poczekam i na razie zajmę się jedzeniem ,bo widzę że tu nie ma co linii trzymać
.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usJeśli może ktoś to czyta i ma fajnego chłopaka dla mnie na poziomie to się polecam. Bardzo podoba mi się Boniek ,ale MartaP to mnie na pewno nie weżmie. Ale pomarzyć można czyż nie
?