Z malutką Zgredzią Sweetką
jest dzisiaj wszystko ok ,więc mam okazję opisać Kevinka jednego z trzech hodowlańców które u nas są od listopada na DT.
Kevin jest przepięknym srebrnym kawalerem nie mającym roku którego tak nazwaliśmy nie bez przyczyny. Pewnie się teraz tego wstydzi ,ale był Kevinkiem demolką po przyjezdzie na całego. Ale może on sam się przedstawi i z wszystkiego się wytłumaczy....
Hej
jestem Kevin.
Przyjechałem do mojego DT z bardzo daleka ,bo aż z Lublina razem z bratem Alvinem i siostrą Pestką. Jechałem i jechałem i myślałem że nigdy nie dojedziemy ,aż tu w samym lesie zobaczyłem dom i moich nowych opiekunów. Już pierwszego dnia się popisałem że Pani zrobiła wielkie oczy
. Na dzień dobry rozwaliłem oczywiście ząbkami w drobny pył 2 miseczki z SPK
,potem poidelko z SPK
i zabrałem się za demolke nowiutkiej klatki
. Ja jestem ogólnie spokojny ,ale po prostu się wystraszyłem i nie wiedziałem o co chodzi. Myślałem że przyjechałem na kolejną wiochę na pasztet
a tu coś mówią o jakimś azylu czy DS czy coś. Oprócz tego było mi strasznie gorąco a wieszaczka nie było ,aby futerko już zimowe odwiesić. Pani w końcu załapała o co mi chodzi. Zafundowała mi ocieplany lokal z wybiegiem
,to co kocham świeże powietrze
. No i jaki widok...piękny puszcza i naprzeciwko cudna baraninka
,aby oko nacieszyć. Cóż więcej trzeba. Rozłożyłem się ,wyciszyłem i teraz to da się żyć. Alvin i Pestka to ciepluchy niech się duszą przy grzejniku jak chcą. Ja tam wybieram łono natury i dziewczyny.
Codziennie jestem na wybiegu niestety na małym
i sam bo podsłyszałem jak Pani mówiła że mogę nabroić czy coś o jakiś dzieciach. Że niby dopiero za 3 tygodnie mogę się zapoznać z dziewczynami. Jakie dzieci...co to to nie. Ja szukam DS, aby mnie ktoś w końcu pokochał. Co prawda DT jest ok wikt i opierunek mam
,ale to nie to samo. Jak ktoś szuka właśnie takiego fajnego chłopaka jak ja niech wyśle formularz adopcyjny. Czekam i tęsknię za DS
.
To ja na wybiegu.Taki jestem śliczny.
Oooo...nawet tu mają szwedzki stół
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usChyba tu była jakaś dziewczyna?
Uploaded with
ImageShack.usCo by tu jeszcze nabroić,niech się tylko rozejrzę.
Uploaded with
ImageShack.usEeeetaaam....nuda widzę idę do klatki i wszystkich pozdrawiam.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us