Niczego nie wolę - po prostu przeoczyłam tę część Twojego posta
Zdarza się.
Nie pisz proszę do mnie w tym tonie bo mam wrażenie, że bardzo chcesz do czegoś się przyczepić i łapać mnie za słówka - a czegoś takiego bardzo nie lubię bo to do niczego nie prowadzi
Ale żeby nie pozostawiać pytania bez odpowiedzi napisałam wyraźnie, że co do miejsca które stworzysz (co do jego wyglądu) nie mam wątpliwości - że będzie odpowiednie bo już wszystko napisałaś jak będzie wyglądać, jaka będzie powierzchnia, jakie masz plany na lato, na zimę więc co więcej miałam napisać? Myślałam, że to dobrze, że chociaż jeden z punktów pozostawiam bez komentarza i wszystko mi w nim pasuje
Natomiast co do kosztów - to także sama już wcześniej napisałaś, że nie narzekasz na brak pieniędzy i stać Cię na wyłożenie kwoty bodajże 1000 zł miesięcznie z tego co pamiętam na opiekę nad tymi królikami. Myślę, że to spokojnie wystarczy na ich podstawowe potrzeby (tzn jeśli mówimy o ilości nie większej niż 20 królików). W miesiącach kiedy będzie trzeba wszystkie zaszczepić na pomór i myxomatozę na pewno trochę zabraknie no i miejmy nadzieję, że nie będą często chorować i nie będziesz musiała tracić zbyt dużo na dojazdy do weta i ciężkie zabiegi czy operacje. Bo przykładowo ja bardzo dużo pieniędzy tracę na samo paliwo dlatego nie mogę sobie pozwolić na wizyty u weta cześciej niż raz w tygodniu.
W razie jakichś dodatkowych pytań czy niejasności wyślij mi proszę priv albo napisz na maila bo w środę jedziemy na interwencję z której przywieziemy kilkadziesiąt królików i niestety mogę nie zaglądać na forum