Cheri, tak sobie myślę, że skoro nie masz teraz przeładowania to może warto również dodać ofertę dla wtajemniczonych (czyli opiekunów uszaków z forum a może nie tylko) w postaci coś w rodzaju hoteliku - przechowalni dla uszaków w czasie wyjazdów opiekunów. Aby nie pobierać opłaty w żywej gotówce ( bo to podatki i te sprawy - zresztą zawsze można się dogadać) to w zamian za określoną ilość karmy, żwirku itp. Miałabyś z tego biznesu trochę korzyści dla tymczasowoczów. Np. Jadąc na wakacje nad morze, opiekun królaska może go po drodze podrzucić na wczasy do Twojej zagródki razem z ilościa karmy i takich tam innych akcesoriów oraz umówioną ilość w zamian za pobyt umówioną ilość.
Ja osobiście na pewno bym skorzystała a wolałabym w naturze coś podrzucić na potrzeby Twoich podopiecznych niż płacić w normalnym hotelu dla zwirzaków.
Ja osobiście staram się wybierać miejsca na wypoczynek takie gdzie mogę zabrać swoje uszaki ale często wyjeżdżam pod namiot a wiadomo w takim przypadku nie wezmę swich zakochańców więc jest to idealne rozwiązanie dla obu stron.