Elma ładnie dochodzi do siebie po pon. zabiegu - ryzyko przerzutów dot. przede wszystkim I 6 miesięcy po zabiegu,
Elis na razie nie chce jeść, ale robi bobki i o ile w klatce nie chce się ruszać, to z chęcią biega po pokoju
tak jak u Cyzi, która jest już w Toruniu...i jest zdrowa...
wczoraj doc mówił mi, że to może być kikut macicy, który zawsze zostaje po sterylizacji i twardnieje
i zgrubienie u Cyzi jest właśnie kikutem macicy...mała jest w tej chwili zdrowa
, chociaż oczywiście ze względu na jej przeszłość, pozostaje pod kontrolą (jest w strefie ryzyka)- na razie w Toruniu - Magda dziękujemy Ci za to, że przyjechałaś z małą
Cyzia została w Toruniu, a jej miejsce w DT w Poznaniu zajęła Padma
(jeszcze raz dziękujemy)
dzisiaj do nowego domu pojechał też Fikus...
mam nadzieję, że przed nami chociaż kilka w miarę spokojnych dni...
niedługo będą wyniki wymazu Rudej i chyba szykuje się tam coś dziwnego
w poniedziałek sterylizacja Euforii
kata_strofa słusznie zauważyła - tak ukrwiona macica występuje przy rui, a na dwóch jajnikach widać pęcherzyki - nowotwór lub ropomacicze to w takim wypadku tylko kwestia czasu
info na str. internetowej Szkoły Leśnej na Barbarce - miejsce, do którego zostały oddane przez właścicieli Barbarka (jest już zdrowa, ucho wygląda tak jak powinno
), Elis, Elma i Euforia
niestety link trzeba skopiować, bo nie mogę umieścić odnośnika, coś nie działa
http://www.szkola-lesna.torun.pl/index.php?id=61&tx_ttnews[tt_news]=327&tx_ttnews[backPid]=18&cHash=697f42ffd7743588be1d9a98a200828f
w ten weekend dostarczę też tabliczki z podobną informacją o tym, że króliki zostały oddane do adopcji i z przekierowaniem do Stowarzyszenia