Dostaje osłonowo Solvertyl własnie. To jest w zastrzyku. Mało je bo enroxil antybiotyk podawany jest uszakom , powoduje zmniejszenie łaknienia u królików , po prostu mało jedzą . Bardziej wskazany jest w tej sytuacji Veraflox. To wiem od dr Różańskiej z Lublina , sama przechodziłam gehennę z moją Domisią po sterylizacji i związanych z tym komplikacjach.Mało jadła moja królewna , kiedy dostawała Veraflox zmieniło się .Ja tylko piszę co sama przeszłam i dowiedziałam się , w żadnym razie nie zamierzam krytykować wetów z Ogonka . To są wspaniali fachowcy i trzeba ich słuchać .
Może trzeba podawać Espumisan?
Ponownie powołam się na weta z Lublina dr Ziętka , twierdzi on ,że Espumisanu nie da się przedawkować , a działa dobrze na jelita .
Przypomniało mi się teraz ,ze kiedy Domisia do mnie przyjechała , dostawała zieleninkę, sporo ,bo jej poprzedni właściciele twierdzili że tylko tym była żywiona bo i ziarenkami. Tak jej burczało w brzuszku że aż było głośno w pokoju. Zaczęłam więc od małej ilości , przyzwyczajałam ją i to przelewanie sie skończyło. Dawałam jedna Espumisan. Myślę żeu Zuzi jest podobnie. Wygłaskaj ja ode mnie