Aaaaaa tyle się napisałam i nawstawiałam zdjęć i wszystko mi zniknęło!!!!
Zaczynam od nowa
Pora podsumować zamówienia z
proanimals.eu dla Uszatkowa. Wszystko jest już na miejscu. Brak tylko jednej wpłaty za zamówienie nr 28 ale jako osoba wierząca ludziom zamówienie to też dostarczyłam
Banki lubią czasem potrzymać nie swoje pieniądze.
Musze tylko wyjaśnić jedną rzecz: zaszła pomyłka i nie było na stanie suszonej pokrzywy Zuzali więc zamiast tego za jedną paczkę pokrzywy Zuzali zawiozłam uszaczkom 2 paczki pokrzywy HP a paczki Cuni Complete są większe niż zamówione bo dorzuciłam od siebie
Ale po kolei:
zamówienie nr 25 (babka lancetowata HP x2, mieszanka kory, mniszek x 2, zioła podstawowe - królik, suszona pokrzywa, poidło) -
pani Kamila S. zamówienie nr 26 (buraki suszone, krwawnik, babka lancetowata, mniszek, pokrzywa suszona, kuweta x2) -
pani Magda R zamówienie nr 27 (Cuni Complete, babka lancetowata, mniszek) -
pani Dominika K zamówienie nr 28 (babka HP x2, mniszek, sianko rumiankowe - już uszaki je dostały i wcinały aż miło, poidło, pokrzywa suszona) -
pani Karolina H zamówienie nr 29 (Cuni Complete, babla lancetowata, mniszek, pokrzywa sus, poidło, karma ziołowo-warzywnazona, buraczki suszone) -
pani Wioletta C. zamówienie nr 30 (podkłady 30 szt, liście malin x2, babka lancetowata HP x3, marchew suszona x2, mniszek, nagietek x2) -
pani Joanna C. Ogromnie dziękujemy wszystkim darczyńcom i prosimy o jeszcze. Uszaki mają doskonały apetyt
Gdyby nie WY nie mogłybyśmy prowadzić Uszatkowa, dzięki WAM azyl istnieje. Przepraszam za jakość zdjęć - robiłam je telefonem bo baterie w aparacie postanowiły paść w najmniej odpowiednim momencie