Moi kochani obiecane zdjęcia Stefani z dzisiejszej sesji
Dziewczyna lubi być w świetle fleszy, ładnie pozuje i prezentuje swoje wdzięki, a ma co pokazać
No i muszę zwrócić Stefce honor i odszczekać to co wczoraj mówiłam, Steffi wcale nie jest taka gruba bo gdzieś połowa niej to włosy
To wspaniała angorka z cudownie mięciutkim i aksamitnym futerkiem, które niestety dodaje jej centymetrów.
Stefcia to bardzo otwarta dziewczyna, można nawet powiedzieć dusza towarzystwa, jak z nią siedzę to nie odstępuje mnie na krok, co i raz szturcha pysiem i dopomina sie uwagi i pieszczot pod wpływem których rozpłaszcza się jak naleśnik, w zasadzie to taka z niej cwaniara że nawet jak jeszcze jej nie głaszczę a tylko wyciągam rękę w jej kierunku to już powoli przyjmuje pozę do głasków. Wczoraj nawet mój tż nawiązał kontakt ze Stefcią, a w zasadzie moje chłopaki olewają go totalnie i nawet z tymczasków jedynie Taneczek dał mu się od czasu do czasu pogłaskać, a Stefcia puchacz kochany już wieczorem była z nim w dobrej komitywie
: Fajna z nie dziewucha i ślicznaaaaaaa te długie rzęsy i błękitne oczęta powalą niejednego kawalera na kolana, mmmmm i jeszcze ten cudowny puchaty omyk, mówie wam czad, zresztą patrzcie sami i podziwiajcie
ps Jadwiniu takie dostaje przydziały, same ślicznoty z którymi rozstaje się w płaczu i tęsknocie
No i jak się podoba Stefcia, kto ją pokocha, kto da jej domek