kata_strofa
za to, że zgłosiłaś się do programu - ja nigdy w życiu bym tego nie uczyniła...tvn się nie popisał, ale niech żałują, że nie urozmaicą programu - ich strata - poszukamy innej telewizji
joac, koniecznie musisz następnym razem przyjechać z Martą
(swoją drogą Marta u mnie w kwestii jedzenia możesz liczyć na inwencję twórczą mojego M., nie moją
- apropo umiejętności ja też nie gram, nie śpiewam...ale za to codziennie odkurzam
)
wstępnie zastanawiałyśmy się z Magdą nad
Dniem Otwartym 3 Maja, ale musimy to jeszcze przedyskutować z resztą naszej ekipy
kata_strofa kwestię mediów pozostawiamy Tobie
w tym roku postaramy się zabrać za organizację Dnia Otwartego znacznie wcześniej i mamy nadzieję, że licznie nas nawiedzicie
tymczasem wracając do tematu stricte króliczego, mam kilka dobrych wiadomości
z
Filipinką jest wszystko ok - USG nie ujawniło niczego niepokojącego, poza dziwnym w badaniu palpacyjnym jelicie - króliczka niedługo zostanie wysterylizowana
poza tym badanie kału u
Filipinki,
Hrabiny,
Koko,
Remy,
Sophie,
Swan,
Sylwka nie ujawniło żadnych jaj oraz occystów kokcydiów - w zeszłym tyg. w badaniu u Fistaszka wyszła obecność pojedynczych kokcydiów, ale za kokcydia zabierzemy się po zakończeniu walki z cewkę moczową (chociaż jest znacznie lepiej, a w czw. kontrola)
mamy nadzieję, że nie macie jeszcze dosyć zdjęć z Azylu
, ale musimy dbać o to, żeby uszaki z Azylu zapadały w pamięci jak największej liczby osób
- ich widok w Azylu cieszy, ale nie ma nic ponad szukanie im nowych domów
Warner - młody, pełen energii, wykastrowany Król zachęca do adopcji królików z
Azylu dla Królików w Toruniu (oczywiście przede wszystkim do adopcji...własnej króliczej osoby
)
http://adopcje.kroliki.net/rabbits/1024#yieldkróliki, dużo królików...na podłodze króliki, z domku wyłaniają się królicze uszy...
ooo tutaj pojawił się nawet prawdziwy królik - piękna panna Sophie
a tutaj korzystam bardzo aktywnie z azylowych atrakcji...
zdecydowanie na wybiegu jestem nadpobudliwy
czego wciąż mi brak?
domu
dlatego nikt nie będzie się ze mną nudził
Swan - nasza azylowa kruszynka z silnym charakterem
w lutym zostanie wysterylizowana i będzie w pełni gotowa do adopcji
poniżej z
Filipinką, którą trudno uchwycić w ruchu
Sophie - wysterylizowana, łagodna, a jednocześnie dość pewna siebie i odważna króliczka
Soniu, dziękujemy za paczkę
, a w niej m.in. słodycze dla wolontariuszy (ku radości powszechnej
)