61 nie jezdzi z pl.Rodła tylko ma trase DWORZEC GŁÓWNY PKP - PODJUCHY.Ja proponuje autobus 60:
CUKROWA – Rondo Uniwersyteckie –
Krakowska – Wrocławska – Okulickiego – Derdowskiego – Taczaka - Sosabowskiego - Szeroka - Żołnierska – Klonowica (z powrotem: Klonowica - Wernyhory - Żołnierska) – Unii Lubelskiej – al. Wojska Polskiego – Zaleskiego – Słowackiego – al. Wyzwolenia – Rondo Giedroycia – Staszica – Plater – Firlika – Hutnicza – Nocznickiego – Firlika (z powrotem: Firlika – Plater) – STOCZNIA SZCZECIŃSKA
Tutaj wpisz sobie adres i mniej wiecej bedziesz wiedziała gdzie isc :)Wiem ze jeszcze przyjmuja :
Klinika Weterynaryjna
dr Marek ChmielewskiSzczecin, ul. Witkiewicza 68
tel. 487-89-58
kom. 606 22-05-83
czynne: pn-pt 10.30 - 13.00 oraz 16.00 - 18.30 sob-nd 9.30-11.30
trzeba dzwonic i pytac
Na Witkiewicza dojedzesz autobusem 75:
DWORZEC GŁÓWNY PKP – Kolumba – Nabrzeże Wieleckie – Wyszyńskiego – Plac Brama Portowa – Plac Zwycięstwa – Krzywoustego – Plac Kościuszki – Krzywoustego – 26 Kwietnia – Santocka –
Witkiewicza – Żwirki i Wigury – Czorsztyńska – Mickiewicza – Wernyhory (z powrotem: Wernyhory – Reduty Ordona – Witkiewicza) – Klonowica – Zawadzkiego – Szafera – Szeroka – Żołnierska – KRZEKOWO
Tutaj
http://maps.google.com/ posprawdzaj sobie oba adresy zeby wiedziec mniej wiecej gdzie isc
A SIE ROZPISAŁAM