Obudziła mnie siedząc na mojej głowie...
Hehe... to musialo byc ciekawe przyzycie. Budzic sie z krolikiem na glowie
Moja Mama ma sprawdzony sposob jak mnie obudzic...wysyla do mojego pokoju Polcię ktora wskakuje mi na lozko i mnie budzi
Mnie mama tak budzi , ale wpuszcza do mojego pokoju psa, ktory zaczyna wariowac, tzn. lizac, skakac itp... to jest mocna pobodka... jak jestem strasznie zaspana to mam taki problem aby sie pozniej jego pozbyc, 15 km to trudno od razu jakos dac na podloge...
Ja spałam z Bunią przez kilka miesięcy (do okresu dojrzewania, bo później już nie chciała), tuliła sie do mnie i tak przytulone spałysmy
tez bym tak chciala
tak spac przytulona do uchola
Ja nigdy nie probowalam spac z Miskiem, kiedys nad tym myslalam, ale po 1 to , ze on mi jeszcze nigdy na lozko sam nie wskoczyl, jedynie jak sama go tam dalam, to wtedy zeskoczyl na podloge...
po 2 - ogolnie moj krolik ma swoj kojec itp. w pokoju obok mojego... jesli bym otworzyla miedzy nimi drzwi, to z pewnoscia krolik i tak by spal tam gdzie spi...
po 3- w moim pokoju jest komputer i troche kabelkow, boje sie ze by je przgryzl... juz mialam taka inwencje tworcza, zeby wszystkie kable poodlaczac i dac gdzies wyzej, ale jeden kabelek jest w listwie, wiec go trudno odlaczyc... ale jeszcze pomysle jak to zrobic, aby nie mial do nich dostepu.. poniewaz chcialabym kiedys sprawdzic jak by sie zachowal ze mna w nocy...
ale wtedy do mojego pokoju przenisc klatke z kuweta? czy sama kuwete gdzies postawic?