Witam wszytskich
jestem tu poraz pierwszy wiec moze opisze hostorie moich krolikow. mam ich dwa (do niedawna byly trzy)
Lusia i Lukas trafily do mnie w kwietniu w odstepie dwoch tygodni. Lukas jest czarno-bialy a Lusia szarawa. Oba sa strasznie duzymi przylepami, ktore uwielbiaja bieganie po pokoju
W kwietniu trafil do mnie rowniez dorosly krolik (Lusia ma 18 tygodni a Lukas 15) ktorego musialam wziasc z miejsca w ktorym przebywal bo doslownie nie wytrzymalam, jak zobaczylam w jakich zyje warunkach. Z czasem pojechal do mojego chlopaka gdzie swobodnie biegal sobie po ogrodzie. Pewniego dnia jednak kroliczka zagryzla kuna...
Chcialabym przygarnac jeszcze jednego krolika (niekoniecznie jednego ale dla wiekszej ilosci musialabym juz sie postarac o wieksza ilosc miejsca)
jeslt mi osobiscei ebz znaczenia czy krolik bedzie dorosly czy mlody i czy bedzie mial klatke czy nie (chociaz mile widziana jest klatka bo zawsze sie przyda)
posiadam w domu maly zwierzyniec mianowicie piesika (3 miesiace), konta, dwa kroliki, rybki. mieszkam w domu z ogrodem.
moge pozniej wkleic rowniez zdjecia moich malych uszatkow
pozdrawiam
Lisa