joac dziekuuujjjemmmyyy
uda sie uda , musi sie udac
kuzaiks no no
na razie idziemy na max
piec regalikow , piec, bo mi glowe ukreca , zawsze to jakos wychodzi ze jak zrobi sie nowe miejsce to jakims cudownym zbiegiem okolicznosci
natychmiast nowi rezydenci sie pojawiaja - jakowes czary czy co he he he - nie wywolujmy wilka z lasu
poza tym jak juz regaly beda pewnikiem zaraz bede "blagac o klatki "
- w sobote zrobie maly remanencik i zaraz doniose jakie sa nasze mozliwosci sprzetowe
Milcia troszke juz nas jest wolontariuszy i mozna sie pomylic , zreszta dobre duszki doniosly o twojej wizycie tylko ze ja nie wiedzialm ze to TY hi hi hi - na forum sa tylko nicki i stad czasmi zdarzaj sie takie pomylki hi hi
I prosze kazdego sponsora o pw w sprawie napisu na etykietach ktore beda dolaczane do polek
- mam juz dwie info co i jak ma byc na pisane - prosze o kolejne czy ktos sobie zyczy lub nie zyczy wystapic na etykiecie i co ma byc napisane : imie , skad , nicka z forum - wedle zyczen ...
kolejne info o sponsorach polek regalowych ( wyciag 03.04) :
Dominika - Gdansk
Gabriela - Kalisz
Joanna - Warszawa
Kamila - Gdańsk
Joanna - Poznań
cudownie mamy na trzy regaly
i
brakuje poleczki czwartego , tylko jednej malutkiej poleczki ...
konkurs - jest kolejka - teraz Torun, potem Dolny Ślask a potemy myyyyyyyyy
- a nagroda suuperrr - troszke poczekamy
bazarek - dostalam info ze bedzie , bedzie
BAZAREK NA SOPOCKIE KROLIKI -
KONIEC KWIETNIA/POCZATEK MAJA -
KOCHANI ZBIERAMY FANTY NA BAZAREK Solvieg, joac odbior baraniego malucha odroczony do jutra , nie przyjechal dzisiaj, moze jutro ale do soboty to juz na pewno zjawi sie u nas