Zdecydowanie polecam Dr. Niklewicza z Ul.Wawrzyniaka 41.
Nie będę opisywać kolejny raz Naszej historii, nie wszyscy zapewne chcą słyszeć coś w kółko
Ale pływaliśmy po różnych przystaniach, od pewnej pory do tej cumujemy ^^
Wyleczył moja Iskierkę, jutro w sumie dziś tez się do niego wybieram z Nilem.
W poczekalni na stoliku ostatnimi razy jak byłam leżały ulotki o królikach, jak dbać, jak karmić, itp.
WIem, że ma styczność z dziewczynami z SPK, my jesteśmy z niego bardzo zadowoleni
Tel do lecznicy 061 843 23 53
Przyjmuje od Poniedziałku do piatku w godz 11-19, w soboty 11-15, w niedziele i święta 18-19.
Naprawdę szczerze polecam
[ Dodano: Sob Sty 09, 2010 3:22 am ]Aaltheya - facet taki z wąsem? Byliśmy u niego, chyba dwa razy uciekłam z poczekalni słysząc jego odpowiedzi na pytania zmartwionych właścicieli chorego psa.
Na pytanie o szczepienia weterynarz odburknął "królikowi szczepienia, po co"? ... Poza tym widziałam, że nie lubi zadawania pytań, a gdy tylko powiedziałam, ze czytałam w interneci, że powinien dostać szczepionki, zaśmiał się i usłyszeliśmy wykład na temat internetu, jednym zdaniem: internet to zło konieczne i wszystko co tam jest to kłamstwo.
Podziękowaliśmy, zapłacilismy w sumie tylko za wykład i wyszliśmy szczęśliwi, że wyszliśmy z mało higienicznego gabinetu. I nie zwraca Naszej uwagi fartuch od krwi na przodzie. Bo jakże ogromną on pomoc zwierzętom niesie swoimi "bezbłędnymi", popartymi w wiedzę wykładami.
Zdecydowanie odradzam Pana z wąsem koło Pętli Górczyńskiej.