Autor Wątek: UWAGA: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - zaginął królik [ŁAZY pod Warszawą]  (Przeczytany 25570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
    • Uszate serduszka czekają...
  • Moje króliki: Antosia i Masza
  • Za TM: Klusia, Venus, Nala, Diego, Jaskier, Rusałka, Azja, Moona, Astra, moja jedyna Helenka, Miś , House
Szanowni Państwo,

Bardzo prosimy o pomoc. Cytuję prośbę zrozpaczonej opiekunki:

"W sobotę 19.05.2012 r. w Łazach z jednej z działek uciekł królik miniaturka (lew). Ma na imię Papa (choć nie reaguje). Jest cała czarna z lekko siwymi boczkami i zadkiem. Ma śmieszną dłuższą grzywkę. Czasami opada jej jedno uszko. Waży ok. 2 kg. Można ją zwabić na brokuł, rodzinki i suszone jabłko. Nie jest agresywna."

Mówimy o Łazach w woj. mazowieckim, koło Magdalenki pod Warszawą (gmina Lesznowola, powiat Piaseczno).

Jeśli ktoś widział króliczka, znalazł go, może ma u siebie, proszony jest o kontakt pod numerem 609629798.

Papa wygląda tak:

Pozdrawiam
bośniak
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2012, 12:00:07 pm wysłana przez bosniak »
Zapraszam do Uszatej Przystani: www.facebook.com/uszataprzystan

Offline magda=)

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Lukier
  • Za TM: Kruszynka, Maro i Mała Niusia
wiadomo coś w sprawie króliczka?
Suwaczek z babyboom.pl" border="0 

Is­to­ty ludzkie to je­dyny ga­tunek zwierząt, których szczerze się obawiam.

sonia

• Gość
Wyobrazcie sobie,co za bezczelnosc albo znieczulica na cierpienie zwierzat.
Dalam linka na Forum dla kobiet,a oni wyrzucili go do kosza i jeszcze dali mi ostrzezenie!!!
Sama napisalam,zeby zlikwidowali moje konto,bo na takim forum nie bede ani minuty dluzej!
Normalne parodie,czegos takiego jeszcze nie widzialam-takiego chamstwa.
Tak sie zdenerwowalam,ze usuneli tego linka,ze az mna trzepie!
Taka wazna informacja a oni sobie wywalaja do kosza!!

Offline monika2415

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Krispie (27.06.2009)
  • Za TM: Niusia (02.12.2007 - 14.08.2014) Słoneczko nasze najdroższe ... nigdy o Tobie nie zapomnimy :*
sonia,co to dokładnie za strona ?? Dobrze wiedzieć żeby omijać.

sonia

• Gość
To jest Forum Kobiet
Dalam tez linka na forum swinkowym .

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • Za TM: Klusia, Venus, Nala, Diego, Jaskier, Rusałka, Azja, Moona, Astra, moja jedyna Helenka, Miś , House
Niestety na razie cisza. Jeden z użytkowników naszego forum zaoferował pojechanie w miejsce zaginięcia i rozejrzenie się ( :* ) - mam nadzieję, że królinka się odnajdzie.

Bardzo wszystkim dziękuję za zaangażowanie w poszukiwania i zainteresowanie Papą :bukiet
Soniu, dziękuję raz jeszcze :bukiet

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Byłam z narzeczonym na tej łączce, chodziliśmy chyba godzinę, i niestety nic. Duża trawa, zarośla, drzewa dookoła, królinki ani śladu :( Spory teren jak na małego królika, potrzeba by było więcej osób w jednym czasie albo jakiś termowizjer wypożyczyć... Mam nadzieję, że ona jeszcze tam jest cała i zdrowa. Możliwe, że jutro też pojedziemy. Jakby ktoś chciał pomóc szukać możemy zabrać się razem z Warszawy.

sonia

• Gość
Biedna krolisia,moze gdzies tam siedzi i placze.. placzek placzek

Offline MartaP

• Użytkownik
  • *
  • POŚREDNIK ADOPCYJNY AZYLU
    • TIVO
  • Moje króliki: Tigga, Vox, Boniek
  • Za TM: Tola, Wafel, Lora, Lolo
A porozwieszaliście w okolicy ogłoszenia? Może ktoś ją wziął do domu? :(
WO AMIGO

Offline kasiagio

• Global Moderator
  • Moje króliki: Maki
Niestety wstawianie linków na innych forach bez poprzedniego poinformowania i poproszenia o zgodę  jest uznawany jako spam , dlatego są za to sankcje , ja na innych forach , najpierw piszę do administratora bądź moderatora o zgodę a potem zakładam temat ;)  
to taka uwaga do wszystkich .

Zaraz idę zakładać kilka tematów na zaprzyjaźnione fora  , może znajdą się inni z tamtych okolic , no i trzymam kciuki za znalezienie Maleństwa całego i zdrowego :)  
« Ostatnia zmiana: Maj 23, 2012, 22:53:06 pm wysłana przez kasiagio »

Nie ma Zwycięzców ani Wygranych są tylko cierpiące  potrzebujące pomocy zwierzęta !!

Offline siemka

• Użytkownik
  • *
    • skoki z Wichrowego Wzgorza
kasiago, mogę przekleić wiadomość na gerbile, jest wasza zgoda?

Offline kasiagio

• Global Moderator
  • Moje króliki: Maki
To nie o naszą zgodę chodzi tylko adminów czy modów forum , gdzie chcecie założyć temat :) Napisz do tamtejszej administracji z zapytaniem ;)

Nie ma Zwycięzców ani Wygranych są tylko cierpiące  potrzebujące pomocy zwierzęta !!

Offline rice_cookie

• Administrator
  • Członek SPK
    • Stowarzyszenie Pomocy Królikom
  • Moje króliki: Malutka
  • Pozostałe zwierzaki: Koteły - Rudy i Rydz
  • Za TM: [*]Stefan 7lat/17.11.2005 , [*]Szaza 4lata10mesięcy/17.04.2016, [*]Felczysław 10lat6miesięcy
a ogłoszenia w okolicy? na słupach, drzewach? ja jestem za daleko :(
NERV-GOD'SinHIShaeven.ALL'SrightWITHtheWORLD.

Offline siemka

• Użytkownik
  • *
Szanowni Państwo,

Bardzo prosimy o pomoc. Cytuję prośbę zrozpaczonej opiekunki:

"W sobotę 19.05.2012 r. w Łazach z jednej z działek uciekł królik miniaturka (lew). Ma na imię Papa (choć nie reaguje). Jest cała czarna z lekko siwymi boczkami i zadkiem. Ma śmieszną dłuższą grzywkę. Czasami opada jej jedno uszko. Waży ok. 2 kg. Można ją zwabić na brokuł, rodzinki i suszone jabłko. Nie jest agresywna."

Mówimy o Łazach w woj. mazowieckim, koło Magdalenki pod Warszawą (gmina Lesznowola, powiat Piaseczno).

Jeśli ktoś widział króliczka, znalazł go, może ma u siebie, proszony jest o kontakt pod numerem 609629798.

Papa wygląda tak:

Pozdrawiam
bośniak
To nie o naszą zgodę chodzi tylko adminów czy modów forum , gdzie chcecie założyć temat :) Napisz do tamtejszej administracji z zapytaniem ;)

Spoko. To akurat nie jest u nas problemem problemem :) Trzymam kciuki za znalezienie się uszaka. A może juz go ktoś przygarnął i warto też po sklepach porozwieszać informacje że ktos go szuka.

sonia

• Gość
A może juz go ktoś przygarnął
Zeby twoje slowa sie spelnily,byloby cudownie....a tak czlowiek nie ma chwili spokoju,zeby nie myslec,a najgorsze jest to ,ze przychodza te najgorsze mysli smutny_krolik :placze

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Ktoś chętny na dzisiejsze poszukiwania? Teren duży i trudny, więc bardzo przyda się pomoc.

sonia

• Gość
 :megafon Mieszkancy okolic Warszawy,prosze was idzcie z Sunny88,poszukajcie to biedne zwierzatko :blaga: :blaga: :blaga:

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
I znowu nie mam dobrych wieści... Dzisiaj niestety byliśmy krócej, bo czas nam na więcej nie pozwalał, i króliczka nie znaleźliśmy :( Od soboty to ona może być wszędzie, a teren nie dość, że wielki i zarośnięty, to i w miarę otwarty, więc mogła uciec w miejsca dla nas niedostępne. Zdążyliśmy wywiesić 2 ogłoszenia i zamienić parę słów z panią mieszkającą obok łąki (jej psy strasznie na nas ujadały i się wkurzyła). O króliku nic nie wie, stwierdziła, że tam mieszka dużo zajęcy, więc królika już na pewno tu nie ma i dała nam jasno do zrozumienia, żebyśmy się już tutaj nie pałętali (pamiętała nas z wczoraj, ale nic nie mówiła, żeby ktoś inny czegoś szukał). No cóż, we dwójkę ciężko szukać, jutro zamierzamy wywiesić większą ilość ogłoszeń. Jak ktoś chętny, możemy zabrać samochodem z Warszawy. Trzymajcie kciuki za malutką, oby nam się wreszcie odnalazła :(

sonia

• Gość
Czy jest mozliwosc,zeby krol do tej pory przezyl wsrod dzikich kroli i innych zwierzat :(

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
szkoda, że nikt jej nie widział... W Krakowie akcja szukania karzełka na hektarach krzaczorów została w grudniu uwieńczona sukcesem, dzięki chęciom i determinacji Worrka i Ani :* Mam nadzieję, że i Tobie, Sunny, się powiedzie. Dziękuję i kibicuję mocno :bukiet

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Najgorsze jest chyba to, że dom tej niemiłej pani oddziela dużą łąkę od takiej mniejszej, która jest między innymi domami, i wydaje mi się, że to tam powędrowała królinka. Ale pani jest czepliwa, psy szczekają i nie bardzo jest jak tam wejść. Chociaż nie wiem czy królik długo by tam pobył, skoro psy są blisko. Może właścicielka królika wie, na której łące lepiej szukać? Mój szofer już się na mnie denerwuje i nieszczególnie chce mu się ze mną chodzić po tych krzaczorach, twierdzi że po tylu dniach to bezsensu i mi stęka tam tylko. Szukam chętnych do pomocy!!! Razem mamy większe szanse, i Papa też. Informuję jeszcze raz, że jest możliwość zabrania kogoś z Warszawy, sami dojeżdżamy z Ursusa. Pomóżcie :(

Offline siemka

• Użytkownik
  • *
Sunny jest szansa. Tosiek ostatnio na spacerze zapadł mi sie pod ziemię i mimo że omal go nie zdepnęłam nie ruszył się o milimetr. Zojka jak słyszy psy też nie ucieka tylko zamienia się w posąg. Szkoda że nie mieszkamy bliżej :( Trzymam kciuki.

sonia

• Gość
Trzeba wziasc ze soba wlascicielke krolinki,niech tez szuka..moze ona ma tez znajomych,rodzine i tez moga pomoc szukac.
W pierwszym poscie jest podany tel. mysle,ze to wlascicielki krolinki.

Offline Madzia7

• Użytkownik
  • *
Na forum jest sporo osob z Warszawy, aż wstyd że nie chca pomoc :(

sonia

• Gość
Na forum jest sporo osob z Warszawy, aż wstyd że nie chca pomoc :(
To samo pomyslalam. Warszawiacy obodzcie sie,,,pomozcie krolikowi!

Offline milka37

• Użytkownik
  • *
  • Członek SPK
  • Moje króliki: Mercedes, Andrzej Złysyn, Maja Mi
  • Za TM: Pati, Puszek Okruszek, Merida Tumorka, Jogobella
Ja jestem! Co prawda w tym momencie ciągne okropnie długi tydzień pracy od 10-21, ale gdyby było to poszukiwanie przed 10 tą, mogę jechać!
Po weekendzie, we wtorek mam wolne całe rano do 15-nastej i będę miała ręce do pomocy. Trochę to odległy termin, przepraszam, ale może by się udało?

A powiedzcie, czy było to zgłaszane do służb porządkowych jak straż miejska? Oni nam bardzo często podwożą króliki, może by dać i do nich wiadomość, ze trzeba poszukać królasa?

Czy ktoś dzwonił po pobliskich lecznicach? Bo czasem jak ludziki znajdują uszaka, to zanoszą do lecznicy.
"To, ze zwierze jest duze, nie oznacza, ze nie potrzebuje czulosci.
Jakkolwiek duzy Tygrys sie wydaje, potrzebuje tyle czulosci, ile Malenstwo"

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
Mam info, że opiekun zostawił informacje w lecznicach. Jeśli możesz, przekręć, proszę, do SM - może faktycznie pomogą.

sonia

• Gość
Jeśli możesz, przekręć, proszę, do SM - może faktycznie pomogą.

Moze tez ta niemila pani,ktora tam mieszka zmieknie jak zobaczy,ze nawet SM szuka kroliczka.

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Dzisiaj niestety nigdzie nie pojedziemy - awaria samochodu. Planujemy ruszyć na dalsze poszukiwania jutro, wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy, możemy zabrać z Wawy kilka osób. Pomóżcie Papie! :(

sonia

• Gość
Czy zglosil sie ktos do tej pory do pomocy?

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Poza milka37 - nie. Ale my w godzinach 8-16 jesteśmy niedostępni, chyba że chodzi o weekend, więc godzinowo nie mamy jak się razem zabrać :(

sonia

• Gość
Poza milka37 - nie.
Niedobrze.....nie spodziewalam sie tego,myslalam,ze bedzie sporo osob chetnych pomoc tej biednej krolince placzek
Kazdy dzien dluzej jest na niekorzysc  kroliczka placzek

Offline monika2415

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Krispie (27.06.2009)
  • Za TM: Niusia (02.12.2007 - 14.08.2014) Słoneczko nasze najdroższe ... nigdy o Tobie nie zapomnimy :*
Taka Warszawa wielka a nie ma kto pomóc ?? :(

sonia

• Gość
Taka Warszawa wielka a nie ma kto pomóc ?? :(
Na dodatek  z tamtad jest duzo osob na Forum i glowna siedziba SPK:
To niewazne,ze krolik nie nalezy pod SPK,ale mozna mu tez pomoc..trzeba tylko chciec.

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
Dzwonił ktoś już może do Straży Miejskiej?

Offline szyszka

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Skalar
  • Pozostałe zwierzaki: piesek Miki
  • Za TM: Tola, Lola
Ja z Lublina niestety i pojechać pomóc nie mogę, ale trzymam z całych sił kciuki za Papę. Ile dni temu zaginął/zaginęła?
Szyszka Szyje - akcesoria dla zwierząt, ludzi, spódnice tiulowe, posłania, plecaki, wkłady do transporterów.

http://forum.kroliki.net/index.php/topic,14139.0.html
 Tolcia - 14.10.11-06.03.14 (*)

Offline Sunny88

• Użytkownik
  • *
jutro minie tydzień :(

Offline Madzia7

• Użytkownik
  • *
Soniu masz racje. Tyle ludzi w warszawie z forum, do tego siedziba spk..
Aż przykro się robi, powinni się wstydzic. Nie wiem czy nie chca pomoc, czy to znieczulica...

sonia

• Gość
Nie wiem czy nie chca pomoc, czy to znieczulica...
Moze im sie nie spodoba,ale mysle,ze to i to.

Offline milka37

• Użytkownik
  • *
  • Członek SPK
  • Moje króliki: Mercedes, Andrzej Złysyn, Maja Mi
  • Za TM: Pati, Puszek Okruszek, Merida Tumorka, Jogobella
Kochani, nie nakręcajcie się tutaj na Warszawiaków proszę, bo pracuję z ludźmi od roku i wiem, że serca mają ogromne. Zanim kogoś tak brzydko osądzicie pozaglądajcie może na profile ludzi i na to kiedy byli w ogole na forum. Można przecież zawsze porozsyłać pw z prośbą o pomoc, to na pewno bardziej zwróci uwagę, niż wątek, nawet sam link do wątku w pw by wystarczył. 

Nie jesteśmy tu po to, żeby osądzać ludzi, różne są powodu dla których nikt dotąd się nie odezwał, Dyskusja czy Warszawa sprawia, że ludzie tracą serca, czy może inne miejscowości, że ludzie tracą inne zdolności jest trochę bezcelowa i myślę, że może też zniechęcić. Ja przyznam szczerze, że wątek zauważyłam dopiero przedwczoraj, a to przecież długo po tym jak powstał.

Szczerze wątpię, zeby Warszawiacy nie chcieli pomóc, po prostu nie tędy droga.

Napiszcie proszę dokładnie kiedy jeździcie na łąkę, spróbuje się w pracy pozamieniać jakoś, żeby móc pomóc, a jak będą jakieś terminy podane, to porozsyłam też do ludzi, którzy z chęcią przyłożą rękę do poszukiwań.
"To, ze zwierze jest duze, nie oznacza, ze nie potrzebuje czulosci.
Jakkolwiek duzy Tygrys sie wydaje, potrzebuje tyle czulosci, ile Malenstwo"

Offline nubijka

• Użytkownik
  • *
Żenujące jest pisanie, że w Warszawie znieczulica...wystarczyło wysłać PW z konkretną informacją: POMOŻESZ? nie kazdy siedzi na forum non stop, albo czyta wszystkie tematy! Ja dziś jestem wolna, jak ktoś będzie jechał, mogę pomóc- tylko poproszę o informację w miarę wcześnie.

Ps- rozumiem, że właścicielka i jej rodzina/ znajomi szukają cały czas?

edycja:

Dzwoniłam i pytałam- podobno obok jest las i ogrodzony teren, gdzie człowiek nie ma jak wejść. Właścicielka królika straciła nadzieję- poddała się, nie wiem czy po tak długim czasie da się coś jeszcze zrobić :(  ale spróbujemy
« Ostatnia zmiana: Maj 26, 2012, 16:14:30 pm wysłana przez nubijka »
"Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka"
Emile Zola

moje: 2 psy, 11 szczurków i Maciek (król)

Offline nubijka

• Użytkownik
  • *
Byliśmy tam dziś we troje, przeszukiwaliśmy ogromny, zatrawiony, zakrzewiony teren, znaleźliśmy kilka dzikich zajęcy, a PAPY ani widu, ani słychu :( . Zaczepiła nas przyszła teściowa właścicielki królika mówiąc, że królika znalazła w czwartek na środku podwórka z wnętrznościami na zewnątrz, z robakami w środku (to niemożliwe, że tak szybko pojawiły się robaki...bo jak niby? w ciągu jednej nocy?). Twierdziła, że wcześniej przeszukali podwórko i uszaka nie znaleźli, a potem ni z gruszki, ni z pietruszki leży na środku podwórka...wszystko jakoś dziwnie brzmi, nie wierzymy w to. A i właścicielka (26- letnia dziewczyna) podobno nadal nie wie o tym co się rzekomo stało, bo to nią za bardzo wstrząśnie (tak twierdzi jej przyszła teściowa). Tak czy siak- wróciliśmy z niczym :(
"Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka"
Emile Zola

Offline siemka

• Użytkownik
  • *
nubijka, to właścicielka nie wie że zginął jej królik? To kim są szukający? Co teściowa zrobiła ze zwłokami?

Offline nubijka

• Użytkownik
  • *
właścicielka wie, że zginął, bo to ona dała ogłoszenie na stronie Palucha. Nie wie o tym co nam powiedziała jej przyszła teściowa, czyli, że rzekomo królik nie żyje. Cały czas jej wmawia, że on na pewno gdzieś tam żyje i ma się świetnie, bo ma dookoła tyle trawy i że w ogóle sie dostosuje, bo tyle jest przecież dzikich królików i one jakoś żyją  :oh:
Zwłoki podobno są pochowane...
Emile Zola

sonia

• Gość
Mi tez sie wydaje,ze krolinki juz nie ma wsrod zywych placzek  Gdyby tak od razu szukac i wiecej osob,wtedy napewno by sie ja znalazlo,ale po tygodniu... ;( ;(
Ciezko nawet myslec jak ona zginela placzek niech to bedzie przestroga dla tych,ktorzy wypuszczaja krola na dzialkach i.t.p..
Ja osobiscie nie wyobrazam sobie ,wypuszczenia moich kroli na trawke nawet w zagrodce,poniewaz w trawie jest rozne obrzydliwe robactwo,ktore moze ugryzc lub wejsc w futerko :/

Offline martini_86

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Kokolino i Fifi :***
A możecie napisać jak to się stało że króliczek zaginął?
uciekł na spacerze? wyrwał sie???bo nie bardzo ogarniam....

Offline nubijka

• Użytkownik
  • *
Właściciele wypuścili go na podwórko, a potem nie mogli złapać, więc zostawili na noc na dworze.
Emile Zola

Offline MartaP

• Użytkownik
  • *
  • POŚREDNIK ADOPCYJNY AZYLU
    • TIVO
  • Moje króliki: Tigga, Vox, Boniek
  • Za TM: Tola, Wafel, Lora, Lolo
niecenzuralne słowa cisną mi się na usta, więc nie skomentuję czegoś takiego....
WO AMIGO

sonia

• Gość
Właściciele wypuścili go na podwórko, a potem nie mogli złapać, więc zostawili na noc na dworze.
Jezuuuu co za  nieodpowiedzialni i .......... :nie_powiem ludzie :bejzbol :lanie:

Offline martini_86

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Kokolino i Fifi :***
Aha...nie mogli go złapać z podwórka więc zostawili go samego na noc, licząc że z rana będzie grzecznie czekał pod drzwiami.....

Offline Miiko.

• Użytkownik
  • *
(to niemożliwe, że tak szybko pojawiły się robaki...bo jak niby? w ciągu jednej nocy?).

Całkiem możliwe, że to jednak prawda.
Znam przypadek kiedy niestety, królik zostawiony na noc na dworze (z podobnych powodów) został zagryziony przez kunę, a robaki zleciały się, bo było ciepło.

Offline siemka

• Użytkownik
  • *
Jakkolwiek bezdusznie to brzmi to może warto odkopać i sprawdzić. Teściowa ma tak bują wyobraźnię żeby wymyślić taką historię? Nie sądzę.
Reszty nawet nie skomentuję. :(

Offline Madzia7

• Użytkownik
  • *
Nie no... "Rewelacyjni" wlasciciele. Szkoda na nich slow.
Pewnie też tyle dla nich znaczyl krolik. Co za bezmyslni ludzi.

Offline rice_cookie

• Administrator
  • Członek SPK
    • Stowarzyszenie Pomocy Królikom
  • Moje króliki: Malutka
  • Pozostałe zwierzaki: Koteły - Rudy i Rydz
  • Za TM: [*]Stefan 7lat/17.11.2005 , [*]Szaza 4lata10mesięcy/17.04.2016, [*]Felczysław 10lat6miesięcy
Myślę że sprawa jest zakończona.
Królik nie żyje. To że debilizmem było zostawienie go samego na noc na dworze jest oczywiste.
Nie ma co roztrząsać a już na pewno nie ma co odkopywać. Niech sobie spoczywa w spokoju.
NERV-GOD'SinHIShaeven.ALL'SrightWITHtheWORLD.

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
Serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które tak aktywnie poszukiwały króliczka, rozpowszechniały info na innych portalach i podrzucały wątki :bukiet

Temat niniejszy zamykam, ale jeszcze nie przenoszę do archiwum - gdyby jakimś cudem królik się odnalazł cały i zdrowy, to będę wdzięc zna za info na PW / e-mail.

Pozdrawiam serdecznie