Ehhh jestem pierwszym frontem na miejscu więc u mnie zawsze zakróliczenie...
Ale przy końcu roku warto podsumować sytuację
Zaczynając od budżetu.Na leczenie, jedzenie i akcesoria dla królików na Lubelszczyźnie w tym roku wydaliśmy
3071,85złW tych pieniądzach przeprowadziliśmy 4 sterylizacje, 2 kastracje, zdjęcia rtg 4 królików, 3 badania laboratoryjne, zabiegi oczyszczania ropni 2 królików, leczenie Xeny oraz diagnozowanie serca Pana Października. Zakupiliśmy także 2 klatki 120cm, 2 transportery oraz niewystarczającą ilość jedzenia.
Z darowizn otrzymaliśmy na te cele
915,15złZ adopcji wirtualnych otrzymaliśmy
1040zł które całkowicie zostały przeznaczone na leczenie.
Kwota pozostała, którą na siebie nie "zarobiliśmy" to
1116,65zł Moim życzeniem noworocznym jest aby każde województwo miało wystarczająco dużo darczyńców by opłacić za siebie faktury. W tym oczywiście Lubelszczyzna
Czeka mnie jeszcze odbiór faktur za zabiegi i opiekę medyczną hodowlańców z Zamościa które aktualnie przebywają w okolicy Bydgoszczy w domu tymczasowym. Także ślicznie proszę o noworoczne darowizny na Lubelskie króliki
Z pozostałych informacji:Wyadoptowanych zostało 6 królików.
Na adopcje czeka nadal 10 królików w Lublinie, oraz 3 hodowlańce z Zamościa w dt pod Bydgoszczą.
6 królików szuka domu tymczasowego, z czego 2 muszą zostać jak najszybciej odebrane od właścicieli.
Tylko jeden królik jest aktualnie objęty wirtualna adopcją
A teraz trochę newsów:U mnie na dt aktualnie przebywają Kłapoucha Zuzia, Niedźwiedź Pszeniczny oraz Mimi. Na święta szyszka poratowała Pusię jako dt.
Zapytania o niektóre króliczki są, ale na razie tylko 2 domy czekają na sprawdzenie, a reszta to głuche zapytania
Trochę zdjątek:
Niedźwiadek czeka aż dziewczyny się wybiegają
Mimi podziwia choinkę
Zuzia łakomczuch
Niedźwiadek
Trampek
Zamojskie króliczki w dt pod Bydgoszczą
Herman (jeden z Zamojskich hodowlańców) pozdrawia z domu stałego
Także na nowy rok naszym lubelskim króliczkom życzę :
Kastracji Niedźwiadkowi, wirtualnych opiekunów dla każdego królika, sponsorów na kastrację Zamojskich hodowlańców, domów tymczasowych
oraz adopcji, jedzonka i zdrówka.