Niedźwiedź ma się dobrze, jako że dostałam informacje że praktycznie jest zdrowy, ewentualnie mam obserwować czy nic mu więcej nie rośnie. Przeprowadził się do sypialni do dziewczynek. Mieszka po drugiej stronie łóżka niż dziewczynki.
Niedźwiedź boi się podróżowania po panelach, ale tylko rozkładając mu prześcieradło sprawia się że staje się dużo bardziej ruchliwy. Na pewno musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Niedźwiedź podchodzi pod rękę żeby go pogłaskać, jest ciekawy innych królików. Nie wykazuje chęci dominacji, na pewno byłby dobrym towarzyszem dla jakiejś Pani
Muszę pojechać na dniach zdjąć szwy z uszka. Jak ktoś oferuje transport, bardzo byśmy byli radzi. Niestety w chwili obecnej mam tylko jeden malutki transporterek jak dla świnki bardziej
więc szybka podróż do weta wskazana.
Na święta do największego lubelskiego dt zawita także Pusia. Jej opiekun tymczasowy nie może zabrać jej ze sobą. Jutro wieczorem muszę znaleźć transport który ją do mnie przywiezie.
W sumie będziemy spędzać święta w składzie : Zuzia, Mimi, Niedźwiedź, Pusia oraz domownicy. Fajnie by było pojechać gdzieś na sylwestra, ale niestety króliczki się same się sobą nie zaopiekują
Z pozostałych newsów. Wczoraj odbyła się sesja królicza, w sumie odwiedziło nas 9 królików, 2 świnki morskie oraz kot norweski leśny, plus domownicy sztuk 6 króliczych
Trochę się działo. Mam nadzieję że zdjęcia się przydadzą
napracowało się trochę osób. Dziękuję Kasi i Dagmarze za Pomoc, Łukaszowi za zdjęcia oraz Michałowi za transport
Wszystkie zwierzątka były bardzo grzeczne, nie było kłótni, aż dziw że królicze hormony nie buzowały
Przez ten spokój zwierzęcy niefortunnie zapomniałam o wiecznie agresywnej Mimi i dorobiłam się głębokiego na ponad pół centymetra nacięcia na dłoni, do tej pory nie zeszła opuchlizna
Jestem bardzo chętna na domy tymczasowe
Zapraszam do pomagania