UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
Drodzy zakróliczeni na początek zacytuje za fejsbukiem:''Fernando zdobywa serce Infinity i jeśli mu się to uda, stworzą stałą parę na zawsze więc trzymajcie kciuki za powodzenie miłosnej akcji ''. Jeśli to wyjdzie to będzie chyba rekord dla mojego wirtualnego podopiecznego
Cytat: Leeloo w Październik 03, 2014, 17:59:24 pmDrodzy zakróliczeni na początek zacytuje za fejsbukiem:''Fernando zdobywa serce Infinity i jeśli mu się to uda, stworzą stałą parę na zawsze więc trzymajcie kciuki za powodzenie miłosnej akcji ''. Jeśli to wyjdzie to będzie chyba rekord dla mojego wirtualnego podopiecznego to ja wówczas poproszę o objęcie WO Fuksika ..... takie wyzwanie a co!
Cytat: worrek w Październik 03, 2014, 19:16:24 pmCytat: Leeloo w Październik 03, 2014, 17:59:24 pmDrodzy zakróliczeni na początek zacytuje za fejsbukiem:''Fernando zdobywa serce Infinity i jeśli mu się to uda, stworzą stałą parę na zawsze więc trzymajcie kciuki za powodzenie miłosnej akcji ''. Jeśli to wyjdzie to będzie chyba rekord dla mojego wirtualnego podopiecznego to ja wówczas poproszę o objęcie WO Fuksika ..... takie wyzwanie a co! Dlaczego wyzwanie? Kurcze, ''problem'' jest taki, że Fuksio ma opiekuna, a ja się staram zaopiekować takimi uszołami, które nie mają opiekuna i najdłużej na niego oczekują (tudzież są seniorkami- pozdrowienia dla Mawisi i Czesławka ;]).
Pewnie Co prawda na Fernanda umowy adopcyjnej jeszcze nie ma, ale rozmawiałam wczoraj z Marzenką i Ferdzio zostanie z Infi