Pierwsza tura nowych zdjęć:
FRANCESKA - czarna baranka, młoda - ma ok 4-6 miesięcy. Jest bardzo smutna, bez chęci życia. Jutro będzie miała sterylizację - miejmy nadzieję, że nie jest w ciąży.
GIORGIO - młody samczyk, ma nie więcej niż 1 rok. Pełen energii - gotowy na kastrację
JORGE - młody, ok. 4-6 miesięcy, miły, sympatyczny rudasek.
JOSE - młody - ma nie więcej niż 1 rok, pełen energii ale uwaga - lubi być noszony na rękach
Zabrakło nam transporterów więc musiał wytrzymać w moich ramionach
ROGER - młody, spokojny, wyciszony, mam do niego sentyment bo dzięki temu że jedno ucho ma oklapnięte a drugie podniesione przypomina mi naszego forumowego Ukryja od Kasi
Wilec no to może skopiuj tam to:
W przypadku wsparcia finansowego, prosimy o wpłatę dowolnej kwoty na konto:
STOWARZYSZENIE POMOCY KRÓLIKOM
ul. Okopowa 43/51
01-059 Warszawa
PKO BP Oddział 1 w Warszawie nr
83 1020 1013 0000 0102 0133 0554
z tytułem przelewu: "Wsparcie dla toruńskich królików"
Wpłacone pieniądze w całości zostaną przeznaczone na kastrację, sterylizację oraz leczenie królików, które okażą się chore.
Gdyby miało to być jedzenie, sianko, żwirek prosimy o wpłatę dowolnej kwoty na konto sklepu internetowego
www.swiatkrolika.euFRESHbit.pl Michał Dudkiewicz
ul. Zbożowa 37b/30
87-100 Toruń
mBank 77 1140 2004 0000 3302 6402 9338
z tytułem przelewu: "Wsparcie dla toruńskich królików"
Za wpłacone pieniądze zakupimy produkty, które w danym momencie będą nam najbardziej potrzebne.
Natomiast jeśli ktoś chciałby pomóc nam w inny sposób, przysyłając paczkę z jedzeniem bądź z innymi niezbędnymi nam w chwili obecnej produktami bardzo prosimy zaadresować ją na adres, który podam po wysłaniu do mnie prywatnej wiadomości lub maila.
Oczywiście tak jak już wcześniej pisałam dla tych wszystkich uszatków najbardziej potrzebne są nowe domy stałe i tymczasowe - schronisko w którym mają swój "pokój" i w którym zajmujemy się nimi osobiście jest tylko chwilowym rozwiązaniem, a one zasługują naprawdę na wiele więcej....
Kolejne:
Wszystkie zdjęcia umieszczane w tym wątku można swobodnie kopiować i umieszczać na innych stronach lub plakatach.JUAN - super pan baran
Maluch nr 1:
Maluch nr 2:
Maluch nr 3:
Maluch nr 4:
Maluch nr 5:
Maluch 6:
Pozostałe pojawią się jeszcze dzisiaj lub jutro.
BARDZO PROSIMY O DOMY STAŁE I TYMCZASOWE DLA WSZYSTKICH KRÓLIKÓW!