Dzień dobry
na tym forum jestem od dzisiaj ale jestem zdecydowany wziąć małą do siebie, w domu mam już kilka króliczków, bo uwielbiam te futerka. Mieszkam, tak że zapas siana zawsze z zimy starcza jeszcze na następne lato
a wybieg moje uwielbiają. Mam doświadczenie w króliczkach, moje obecne to dziewczynka- baranek francuski mini lop 2m-ce
chłopczyk - mini rex czarniuteńki 2 m-ce
chłopczyk baranek francuski 5 latek madagascar
chłopczyk rex holenderski pręgousek 5 m-cy i tak sobie szukam coś nowego do towarzystwa. W jaki sposób i gdzie dokładnie jest ta malusia panieneczka do wydania i na jakich warunkach w domu tymczasowym mogę to uczynić ?
Czy Dom tymczasowy nie odbierze mi jej za jakiś czas, jak będą chcieli ??Bo ja sie bardzo zwiazuje z moimi i niewyobrazam sobie ze ktos kaze mi ja oddac!!!!!
Mieszkam pod Szczecinem, aktualnie zakupiłem potężną tzn dużą klatkę taką specjalnie dla króliczków, w której moje na razie się bawią jak nie ma mnie w domu, a teraz takie upały to i tak siedzimy w domu. Na ogrodzie biegają pod moją kontrolą.
Jeśli jest ta samcizka nadal aktualna, to bardzo proszę o telefon albo mejlem się ze mną skontaktować:Krzysztof,
bocadan@o2.pl 606168152
Idealnie byłoby gdyby mogła do mnie zostać przywieziona.