Z bólem serca muszę oddać swoje dwa skarby. Robię to dla ich własnego dobra, gdyż nie mam czasu aby poświęcić im stu procentową uwagę. Króliki oddane będą oddzielnie, ponieważ toczą się między nimi wojny, powyrywane futerko lata wszędzie, są rozdzielone, aby nie zrobiły sobie większej krzywdy, jeśli osoba chętna zdecyduje się wziąć oba króliki to czemu nie . Jednak musi liczyć się z tym że do zaprzyjaźnienia ich jeszcze długa droga. Kiedyś żyły ze sobą w zgodzie, jadły z jednej miski, spały razem... niestety pewnego razu coś im odbiło i skończyło się . Do oddania jest królik gładkowłosy srebrno biały - rasy holenderskiej. Urodził się 24.06.2009, jest wykastrowany i zdrowy. Przyjacielski, lubi głaskanie... Załatwia się do kuwety, jednak jak to królik potrafi gdzie nie gdzie pozostawić za sobą bobka. Jeśli ktoś chce to mogę wraz z nim oddać klatkę, jednak widoczne są ślady użytkowania, do tego mogę dołączyć kule na sałatę koloru czarnego i ciemnozieloną kuwetę. Drugi królik jest brązowy z ciemniejszym noskiem, Lewek . To pełnojajeczny samiec, zakupiony w sklepie zoologicznym już jako dorosły osobnik, nie wiem dokładnie ile może mieć ale na pewno 6 msc. już ukończył. Niestety ma wadę zgryzu co trzeba kontrolować u weterynarza co 2 tyg. jednak nie jest to jakąś wielką przeszkodą. Jest jednak trochę płochliwy, nie udało mi się go do końca oswoić niestety. Mam nadzieję że uda się znaleźć szybko dla nich dom . Klatka 100cm . Zdjęcia można obejrzeć w moim wątku , oto link do niego -http://forum.kroliki.net/index.php?topic=6156.msg153533#msg153533 Więcej szczegółów na pw albo na gadu - gadu : 10935920