Zapraszamy do akcji BĄDŹ BOHATEREM http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16572.0.html
Biała obwódka mi sie nie podoba nie widziałas jak wygląda mniej więcej w środku? Tylko w jednym miejscu jest? Sprawdzałas na zgięciach łapek? Skoki? Szyja? Ciemniejsze mneijsca futerka?
Hmm może poczekaj , poobserwuj , przez jakiś czas , możliwe że z zastrzyków powstało takie coś ......... cholercia .
Może to jest poprostu zwykły strup? Przemyj sola fizjologiczną jak masz, albo innym takim środkiem. Profilaktycznie możesz kupić anti fungal sprey lub maść jak mają, ale tylko dla królików. Te które są na psy nie można podawać jak wiesz
Dasz radę zrobić większe zbliżenie aparatem? Może wtedy przy podświetleniu będzie widać więcej
Powinni mieć nawet w aptece pod nazwą szwedzką Saline (dobrze mówię?)
Ok, to tak może być. Myslałam, że masz makro tak jak ja Ale nic to Jak nazwa, jest takie coś?
Cytat: mysza w Czerwiec 27, 2010, 11:49:12 amOk, to tak może być. Myslałam, że masz makro tak jak ja Ale nic to Jak nazwa, jest takie coś?Mamy w domu jakis kompakt tez ale nie wiem czy on zrobi cos ladnego, poprobujemy potem No wlasnie nazwa niby jest koksalt ale jak wpisuje w apteke to dostaje jakies tabletki co to zawieraja..
Translator google mnie oszukał w takim razie :obrazony
Nika miała coś podobnego po ostatnich zastrzykach - też mi się wydawała, że niżej niż zastrzyki dostawała - ale strupek widziała wetka i odpadł i zarósł ładnie futerkiem - wyglądało to bardzo podobnie ale w momencie jak odpadał to pod spodem i wokoło był już meszek - futerko.