dziewczyny u doc Krawczyka ceny są różne...
tzn. oczywiście trudno porównywać je z cenami np. w Oazie- ale dla mnie ceny Oazy to kosmos, delikatnie mówiąc
dr Krawczyk ma normalne ceny, ale przez ponad 3,5 roku obserwowania jego pracy wiem jedno- bardzo wiele zależy u niego od sytuacji...
nasze adopcyjne króle leczy za min. stawki- potrafi zrobić operację ratującą życie w stylu usunięcie ropnia za 50 zł
pamiętam, kiedy leczyłam mojego pierwszego króliczka, Niunia miała dwie operacje i jeden mniejszy zabieg- leczył nas prawie za darmo, bo potrafi powiedzieć- ja nie mogę od Pani wziąć więcej
ma pacjentów, od których pobiera zupełnie normalne stawki, ale kiedy zwierzak jest ciężko chory i widzi jak opiekun walczy, to on najzwyczajniej nie ma sumienia wziąć dużo...
i szczerze, czasami czujemy się z tym wręcz dziwnie:] idę do niego po leki, a on mówi- nie dzisiaj nic Pani nie płaci, nie ma o czym mówić etc.
kiedy pojawia się królik czy inny zwierzak- np. pies ze schroniska, nigdy idąc do niego nie myślimy..."nie mamy pieniędzy", to zawsze jest dla niego kwestia drugorzędna
i zdecydowanie...kochamy doc Krawczyka:P