Dziewczynki to próbka e maili po ogłoszeniach na grumiee i allegro
hm jeden 1kg drugi 2kg to już na obiad będzie biore, gdzie i kiedy moge je odebrać
czesc, jesli d kroliczka dodasz jakas wyprawke - klake bądz cos co obciazy mnie czesciowo z kosztow to jestem skłonna zaadoptowac go chocby dzisiaj, tylko nie mam auta wiec jak bys mogla dowiezc w okolice pasazu grunwaldzkiego to bylabym wdzieczna
te obrazliwe czy wyzywające nas od różnych sobie oszczędzie, dziś chyba przelał się kielich goryczy, prosze o nie umieszczanie moich królików na allegro czy grummiee chyba, ze podacie swoje adresy zrobicie pierwszą selekcję i wybierzecie te perełki, ja nie neguję, ze one sa ale chyba mam dość
Z drugiej strony tez czasem rozumeim tych ludzi, którzy nie są przygotowani na to, że zadajemy pytania, to ich wnerwia i wyżywają sie na nas. Dlatego chyba wolę pczekać na osobę której zalezy na króliku i jest nastawiona na to, że zostaną jej zadane pytania sparwdzające jakim jest opiekunem.
Jeżeli ktos chce pomóc to prosze o rozwieszenie ogłoszeń u weterynarzy czy w dobrych sklepach zoologicznych.