Czego brakuje joomli?? Przecież można doinstalować różne skrypty, a nawet napisać własne.
[ Dodano: Wto Paź 21, 2008 10:07 pm ]Teraz tak naprawdę zaczynam się zgadzać w pełni z Dominique, że jest potrzebna bieżąca aktualizacja strony adopcyjnej - przyznam, że od jakiegoś tygodnia zaczęłam się zastanawiać nad towarzystwem dla Groszka. Napisałam więc 16.10.2008 do pośrednika adopcyjnego odnośnie Oli z Poznania, do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi... rozmawiałam więc później z Agnieszką w sprawie Leśnika, gdzie pośrednicy już pewnie powiedzieliby, że zawracam gitarę dwóm osobom, jak to było niedawno (i danej osobie odmówiono adopcji)... od Agnieszki dowiedziałam się że Ola już z tego co Agnieszka wie ma domek, a nadal jest na adopcyjnej... W rozmowie z Agnieszką stwierdziłam, że jednak szukam samiczki, więc zainteresowałam się Patką (na stronie adopcyjnej była z napisem PILNE!), w związku z czym chciałam się dzisiaj skontaktować z pośrednikiem jednak coś mnie tknęło, że wpisałam w forum Patka i wyskoczyło mi w którymś z postów, że Patka jest już w nowym domku zdaje się od 11.10, a dopiero dziś zniknęła ze strony adopcyjnej... Zastanówcie się proszę nad tym systemem, wiem, że robicie dobrą robotę, ale po pierwsze robicie komuś nadzieję... najpierw Ola, później Patka, a od dawna są zajęte. Później ten ktoś robi Wam nadzieję, bo kontaktuje się z kilkoma pośrednikami (było mi bardzo głupio, że rozmawiam z jedną osobą, piszę do drugiej, bo od tej pierwszej nie mam odpowiedzi), ale jak się nie kontaktować z kilkoma skoro królik jest na adopcyjnej mimo, że już od 10 dni jest już w nowym domu. Przyznam, że na razie rezygnuje z adopcji, bo po prostu nie mam czasu ani nerwów na wypatrywanie królików, kontaktowanie się z pośrednikami, a potem kolejny zawód, a potem piszecie o kimś na stronie, że się kontaktuje z kilkoma pośrednikami i to jest źle. Prawda jest taka, że szukając królika do pary nie może to być królik o podobnym charakterze więc tym trudniej jest znaleźć, zwłaszcza jeśli nie wiem w czym szukać (bo nie wiem co jest aktualne a co nie).
Ze swojej strony proponuję wejść zobaczyć jak wygląda choćby jeden z cms-ów
www.cms.netsiz.pli panel administracyjny
cms.netsiz.pl/administrator/
login: forum
hasło: krolik
gdzie wpisuje się artykuły za pomocą prostego edytora i można to na bieżąco aktualizować. Postawienie czegoś takiego to jakaś godzina...