Fredziu ma tylko E.C i lekko zapiaszczony pęcherz. Tworu obok nerki dr.Marta nie znalazła(najprawdopodobniej tutaj na miejscu źle odczytali obraz USG),wszystko poza tym jest w porządku i chłopak zebrał pochwały za idealne kuwetkowanie i zjadanie sporej ilości siana
Maja z Glutesiem jadą w czwartek do dr.Marty na kontrole i badania,oraz odbieramy od razu Fredzia
Na naszą wizytę dojedzie Frugo na szczepienie,zaklimatyzował się z DT i bardzo polubił rozwalanie worków na śmieci jest grzecznym przekochanym króliczkiem
Elcia klimatyzuje się w DS i zapoznaje z kotem,wszystko jest na dobrej drodze a po kastracji są plany na męża dla niej
Po weekendzie wizyta PA Hadiego jeżeli wszystko dobrze pójdzie a przeczucie mówi mi,że będzie to idealny dom to zapoznanie z kotem i gdy przebiegnie pozytywnie to będzie miał DS i "matkę" studentkę weterynarii
Dziś dostałam informację o trzech królikach z laboratorium z tego samego z którego pochodził Farcik i Kodi
O nich można przeczytać na profilu FPK. Jutro mam dostać konkretne informacje w tej sprawie,jeden pojedzie na Śląsk do Magdy z FPK,jednego bierzemy my,trzeci najprawdopodobniej również zostanie u nas. Obawiam się stanu tych królików
Te które trafiały na kliniki szły teoretycznie do uśpienia,ale dr.Dziwak dawał im szansę i je leczył oraz kontaktował się z fundacjami. Trzymajcie kciuki aby ich stan nie był aż tak zły.
Prosimy również o wsparcie,wizyty uszaków czyszczą konto bardzo szybko
Poszukujemy również wirtualnych opiekunów,tylko dwa uszaki ich mają...