Od dawna zanoszę się z tym wątkiem.
Ponieważ w Wałbrzychu również mieszkają miłośnicy omyczków
chciałabym poinformować, że jest tutaj taki gabinet oraz taki Vet, który się zna na rzeczy.
Co prawda, Pani dr przyjeżdża do wałbrzyskiej przychodni z Wrocławia, wiec nie do końca jest ,,nasza". Ale może to i lepiej, ponieważ wiedza naszych miejscowych" vetów ogranicza się raczej do psów i kotów. Ale i z tą wiedzą bywa różnie
....Niestety
Pani dr to jedyny wet w tym mieście, który ma na prawdę dobre pojęcie w temacie króli.
POLECAM
!
Na stronie
www.znanylekarz.pl:
"W latach 2005-2011 pracowałam w przychodni weterynaryjnej Żako we Wrocławiu, gdzie zdobywałam umiejętności i doświadczenie zawodowe z zakresu chirurgii, kardiologii oraz chorób zwierząt egzotycznych. Przez rok pracowałam w panelu kocim przy Katedrze Chorób Psów i Kotów na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Organizowałam wykłady i szkolenia z pierwszej pomocy zwierzętom dla opiekunów psów pracujących. Mimo niewielkiej postury, serce dla swoich pacjentów mam duże, a tam gdzie braknie mi siły, radzę sobie sposobem i determinacją."
Przychodnia weterynaryjna DuoVet S.C.
ul. Grodzka 75D, 58-3016 Wałbrzych
Godziny :
pon. - piąt.: 09:00 - 20:00 z przerwą między 13.00 a 15.00 ( zabiegi, operacje)
sob.: 10:00 - 13:00
niedz.: 10:00 - 12:00
Numer telefonu:
lekarz weterynarii Anna Wróblewska 604 256 349
Wraz z panią dr przyjmuje lekarz weterynarii Marcin Bebel 608 228 340
Z pieskami i kotkami z tego co słyszałam radzi sobie dobrze
Ale niestety w temacie uszoli ma średnie pojęcie
W przychodni jest również lek. wet dr Ola ( nazwisko uzupełnię).
Też jest dla mnie miłym zaskoczeniem i w razie nieobecności dr Ani, nie będę mieć obiekcji by skorzystać i tu z pomocy.
To jedyny -wg mojej wiedzy- gabinet znajdujący się w Wałbrzychu, gdzie można skorzystać z pomocy oraz wiedzy w temacie uszoli.
i baaardzo cieszy mnie fakt , ze takowy istnieje