Kochani,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa
Bardzo się cieszę, że się podoba
Będzie jeszcze lepiej
Marty - dziękuję za wzięcie na siebie organizacji mopa
Jeśli chodzi o odkurzadło - nie szukałam żadnego konkretnego jeszcze, ale chciałabym, by miało pojemny wór, dobrze ssało i nie ryczało przy tym jak bombowiec
Workowe przy królikach wydają mi się praktyczniejsze - swojego Syriusza kupowałam parę lat temu, robiłam wtedy dość duże rozpoznanie przed zakupem i zdecydowałam się na workowy.
Nie odzywałam się w kwestii ewentualnej zrzutki, bo chciałam najpierw zapytać księgowej, czy odkurzacz można opłacić z konta SPK, a nie chciałam jej zawracać gitary w weekend. Przed chwilą się dowiedziałam i można.
Więc gdyby ktoś chciał się zrzucić na odkurzacz, to normalnie na subkonto krakowsko-śląskie:
41 2130 0004 2001 0516 7234 0006 (VW Bank)
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
ul. Ringelbluma 3/21
01-410 Warszawa
tytuł: sprzątanie w Uszatej
Postaram się dzisiaj dokonać researchu odkurzaczowego i znaleźć coś sensownego, to by od razu było wiadomo, ile kosztuje - raczej nie jestem skłonna kupować jakiejś wypasionej drożyzny: myślę że 300 zł to jest max.
Jeśli ktoś ma czas i chęć też poszperać, i wynajdzie coś superowego, to podeślijcie info na
krakow@kroliki.net2ska - devilek wygląda nieźle (dziękuję
) - dasz radę dowiedzieć się, ile to ma pojemności, ile wydaje dB i gdzie konkretnie w Krk można dokupować do niego worki?