Uwaga - podajemy nasze nowe numery kont w banku kliknij tutaj.
Dzisiaj wysłałam 266 zł na konto SPK,
a będzie jeszcze kiedyś taka akcja? przegapiłam to...
Haha, dostałam swoja paczkę z kłębkiem futra w gratisie:DD Dzięki, Szyszka, wszystko dotarło całe i zdrowe, tylko się kurna zastanawiam, jak to odpakować z tej taśmy klejącej:P A kłaczory podrzuciłam Frankowi do powąchania, wykazał spore zainteresowanie...
Jak tam, wyprzedaż oficjalnie zakończona ?
Na przyszłość jakby kto co organizował na Lublin niech podesle linka, bo dopiero teraz zobaczyłam, że coś na Lublin było
Możesz poczekać, taka kwota i tak nas nie ratuje. Mam na szyji fakturę na 363 zł za lubelskie króliki w Warszawie któej termin płatności minął a ja dowiedziałam się o niej wczoraj jak Pani zadzwoniła mnie zbesztać że nie płacę tak czy siak brakuje ponad 120zł aktualnie na koncie.Iskrę to musisz regularnie katować, za bazarki też mi tak wpłącała....zeszło jej się parę miesięcy
Cytat: rice_cookie w Czerwiec 20, 2013, 14:29:37 pmMożesz poczekać, taka kwota i tak nas nie ratuje. Mam na szyji fakturę na 363 zł za lubelskie króliki w Warszawie któej termin płatności minął a ja dowiedziałam się o niej wczoraj jak Pani zadzwoniła mnie zbesztać że nie płacę tak czy siak brakuje ponad 120zł aktualnie na koncie.Iskrę to musisz regularnie katować, za bazarki też mi tak wpłącała....zeszło jej się parę miesięcyrice_cookie kiepsko u mnie z kasą, ale mogę Wam cosik przelać. Rozumiem, że na główne SPK z dopiskiem ....?
Cytat: Scampi w Czerwiec 20, 2013, 14:51:23 pmCytat: rice_cookie w Czerwiec 20, 2013, 14:29:37 pmMożesz poczekać, taka kwota i tak nas nie ratuje. Mam na szyji fakturę na 363 zł za lubelskie króliki w Warszawie któej termin płatności minął a ja dowiedziałam się o niej wczoraj jak Pani zadzwoniła mnie zbesztać że nie płacę tak czy siak brakuje ponad 120zł aktualnie na koncie.Iskrę to musisz regularnie katować, za bazarki też mi tak wpłącała....zeszło jej się parę miesięcyrice_cookie kiepsko u mnie z kasą, ale mogę Wam cosik przelać. Rozumiem, że na główne SPK z dopiskiem ....?W wątku lubelskim jest nr konta 14 2130 0004 2001 0516 7234 0007Stowarzyszenie Pomocy Królikomul. Ringelbluma 3/21 01-410 Warszawatytułem: darowizna na Lubelskie króliki
Mogłabyś zmierzyć długość wkładki sandałków? I zastanawiam się nad aparatem, bo mam duży, a czasem na jakieś wypady ryzykowne imprezowe przydałoby się coś mniejszego Kojarzysz ile lat mniej więcej jest w użyciu? Bo to model chyba z 2006 roku.
Cytat: szyszka w Czerwiec 20, 2013, 15:07:18 pmCytat: Scampi w Czerwiec 20, 2013, 14:51:23 pmCytat: rice_cookie w Czerwiec 20, 2013, 14:29:37 pmMożesz poczekać, taka kwota i tak nas nie ratuje. Mam na szyji fakturę na 363 zł za lubelskie króliki w Warszawie któej termin płatności minął a ja dowiedziałam się o niej wczoraj jak Pani zadzwoniła mnie zbesztać że nie płacę tak czy siak brakuje ponad 120zł aktualnie na koncie.Iskrę to musisz regularnie katować, za bazarki też mi tak wpłącała....zeszło jej się parę miesięcyrice_cookie kiepsko u mnie z kasą, ale mogę Wam cosik przelać. Rozumiem, że na główne SPK z dopiskiem ....?W wątku lubelskim jest nr konta 14 2130 0004 2001 0516 7234 0007Stowarzyszenie Pomocy Królikomul. Ringelbluma 3/21 01-410 Warszawatytułem: darowizna na Lubelskie królikiPoszło
Kurcze, ciężka sprawa Postaram się jakoś pomagać, ale mocno odczuwam kryzys w portfelu
Jak kryzys to kryzys Wiem, znam to po sobie Aż się panowie na stacji głupio na mnie patrzą, bo za takie zaskórniaki tankuję że niektózy to mi mówią że by się wstydzili, no chyba że w kanister i powiedzieć że to do kosiarki