PRZEKAŻ NAM SWÓJ 1%! Nr KRS: 0000237887
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Sashy w Maj 23, 2013, 18:58:03 pmPoproszę:numer 14. Dwie maseczki do twarzy, czekoladowa i winogronowa za wywoławcze 5 złnumer 21. Nawilżający olejek kokosowy do włosów przebijam 13 złI poproszę, żebyś zmierzyła długość spódniczek numer 28 i 29 Zapisane A za pół godzinki ci wymiary dam
Poproszę:numer 14. Dwie maseczki do twarzy, czekoladowa i winogronowa za wywoławcze 5 złnumer 21. Nawilżający olejek kokosowy do włosów przebijam 13 złI poproszę, żebyś zmierzyła długość spódniczek numer 28 i 29
Szybko minęło to pół godzinki ^^ Dzięki Słońce Poproszę numer 28. Spódnica Atmosphere, r. 46 za wywoławcze 12 zł
Szyszka, a jaki jest wymiar tego plecaka górskiego? numer 24 Głównie chodzi mi o wysokość
Przepraszam, nie zauważyłam, przebijam w takim wypadku 13 złociszków
To poproszę plecak nr 24 za wywoławczą
Olejek kokosowy do włosów przebijam na 15:) I jakbym mogła prosić, to proszę o pw dzień przed końcem aukcji, bo rzadko jestem na forum, a szkoda, żeby przepadło;)
Ej.. Nie chcę nic mówić, ale ten olejek kokosowy nie jest do włosów tylko do jedzenia Sprawdziłam w necie Szyszka, geniuszu, przeczytaj etykietkę
O rany!to ja namieszałam!przysięgam,że mi pan wmawiał że to do włosów.Tylko ja się zbierałam i zbierałam na robienie,a etykietki nigdy nie obejrzałam,bo ja ufna żem usmiech2To niech Szyszka zje z sałatką,a ja Wam mogę na zamówienie dokupić prawdziwy i pójdzie paczką w połowie czerwca.Może być?
Ej, ale skoro ten olejek jest 100% olejkiem kokosowym, bez żadnych dodatków, to chyba do włosów też można go stosować. To tak jak ze zwykłą kuchenną oliwą z oliwek - niby do sałatek, ale na włosy też się ją nakłada i daje świetne efekty.
ale do jedzenia to też fajnie A ja mam pytanie co do dwóch par spodni lnianych - jakiego one są właściwie koloru? Czerń i brąz?