joac, baba - dziekuje bardzo za odzew "bazarkowy"
- zglosilam fanty na bazarek do spk ale jeszcze nie mam odpowiedzi - moze teraz bedzie w-wa jak
PippiLolla pisala , pewnie teraz ustalana jest kolejnosc dla ktorych regionow bedzie organizowany bazarek - wiec musimy poczekac - jak cos bede wiedziec to niezwlocznie dam znac
i dziekuje za trzymanie kciukow za czeske - nawet nie zdawalam sobie sprawy z tego jak bardzo tego rodzaju pomoc pomaga - dobre slowo
- ze gdzies tam na drugim koncu Polski ktos jest , ktos kto mysli o czesce , martwi sie i trzyma za nia kciuki - zyczy jej zdrowia - bardzo , bardzo dziekuje za takie slowa bo nie spodziewalam sie ze one pomagaja az tak -
joac, Solvieg, ewa2610, puszkin, Skittles, baba ... i wszystkim, ktorzy te kciuki trzymaja
i sonia .... sama nie wiem jak ci dziekowac
musze wam wszystkim tutaj napisac o
soni , choc pewnie juz dawno wiecie ze ma
ogromniaste serce dla zwierzakow , wiec ..:
szukalysmy karmy ratunkowej JR Farm Breifutter , po wszystkich internetowych sklepach polskich ( okazalo sie ze ta czeska polubila i wcinala bez oporow) - i lipa - brak towaru
i nie wiadomo kiedy bedzie - mialysmy tylko jedna paczuszke cudem zdobyta , ktora czeska w 2/3 wciagnela przed operacja gdy tak slicznie przytyla 15dkg w ciagu 1.5 tygodnia a tu nagle wizja: BRAKU TOWARU - wiec w te pedy zaiskrzyl pomysl - w niemczech ta karma jest dostepna w sklepach internetowych tylko ze bez wysylki do polski
- no to wiele sie nie namyslajac wyslalysmy emaila do soni czy moglaby pomoc w zdobyciu tej karmy - jaki byl odzew ? - pewnie sie juz wszyscu domyslaja -napisze tu tylko tyle :
przesylka jest juz w drodze troszke potrwa zanim przyjdzie ale przyjdzie dla czesi
sonia - rzadko sie spotyka az tak bezinteresowych milosnikow zwierzat , tutaj wszyscy jestesmy milosnikami i pewnie wyjatkowymi
, kazdy pomaga jak tylko moze ale ty tak duzo pomagasz innym ze nie spodziewalam sie az takiej ekspresowej reakcji z twojej strony - nie wiem co jeszcze napisac ..... chyba wiecej nie trzeba
, moze czeska sama pokaze jak bardzo lubi "owsianke" i jak na nia czeka ...( zdjecie ktore dostalam przed chwila - ta pusta micha przed czesia to po owsiance wlasnie)
czeska w transporterze czeka na wizyte u dr Krawczyka :