Ja przestałam kupować suszonki Zuzali odkąd dwa razy miałam w pasternaku robale (takie małe czarne żuczki) a w truskawkach mole
Zuzala nie ma pasterniaka w swojej ofercie
Napisany list do firmy Zuzala:Tytuł wiadomości:Nieświeże suszki.od:Monika J........
do Zuzala
pokaż szczegóły 17:32 (2 min temu)
W styczniu tego roku kupiłam w sklepie zoologicznym Video Zoo suszki (4 paczki mniszka lekarskiego,2 paczki liści brzozy oraz 3 paczki liści truskawek Państwa firmy.Niestety wszystkie paczki suszków poszły do kosza ponieważ mniszek lekarski był mokry,na liściach brzozy był biały nalot,a liście truskawek były w pajęczynach.Dwa tygodnie temu zamówiłam 2 paczki babki szerokolistnej z Video Zoo również Państwa firmy.Bardzo mnie to zdziwiło że moje króliki powąchały suszki i zostawiły.Postanowiłam sprawdzic co sie dzieje...Zajrzałam do jednej paczki - biały nalot,smród zgnilizny(zdjęcia w załączniku).Zajrzałam do drugiej paczki - smród zgnilizny,drobne pajęczyny(zdjęcia w załączniku).Tym razem postanowiłam to zglosic ponieważ na kilka paczek suszkow wyrzuconych do kosza można przymrużyc oko ale nie na 11
! Nie jestem jedyną osoba która w paczkach Zuzali znalazła taką "niespodziankę":
Wypowiedzi użytkowników Stowarzyszenia Pomocy Krolikom:
1."Ostatnio dostałam sianko Zuzali, miętowe, dziwnie wyglądało. Niby do niczego nie można było się przyczepić- suche było, bez śladu nalotu itd... ale za to z ziemią "
2."Mi też zdarzyła się mokra babka lancetowata i mokre siano z zuzali, które pachniało kiszonką (jedna paczka z pięciu, a przechowywane były razem - więc możliwe, że to już u producenta coś szwankowało). W każdym razie teraz uważnie oglądam zawartość paczek"
3."Mnie kiedyś zdarzyło się kupić lekko wilgotnego mniszka lekarskiego, czyli tu sklep nie zawinił, bo mniszek był po prostu niedosuszony. Rozłożyłam na parapecie na słońcu, dosechł, obejrzałam czy wszystko jest oki i dałam uszom. To moje jedyne negatywne doświadczenia"
Tak naprawdę to nie wiadomo czy to Państwa wina że te suszki mają takie wady czy to wina sklepu za złe przechowywanie.Od 3 lat kupuję suszki Zuzala i dopiero teraz w tym roku paczki lecą do kosza ponieważ zawartośc nie nadaje się do spożycia.Szkoda bo moje króliki bardzo lubią babkę szerokolistną a mozna ją tylko kupic w Zuzali.
Bardzo proszę o wyjaśnienie tej sprawy.Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam.
CZEKAMY NA ODPOWIEDZ.