Jeżeli napisałam w złym dziale, to przepraszam..
Od około 7 miesięcy chodzę do sklepu zoologicznego, do Karolka.
Jest to króliczek, którego bardzo, bardzo kocham i chciałabym znaleźć dla niego dobry dom. Niestety ja nie mogę go wziąć. Moi rodzice nie zgadzają się na jakiegokolwiek królika w domu.. Proszę już ich o to 4 lata, ale na nic
..
Do Karolka bardzo się przywiązałam i nie wyobrażam sobie życia bez niego,
ale jeżeli ja nie mogę go wziąć, niech przynajmniej ma dobry dom.
karolek obecnie znajduję się w sklepie zoologicznym w Ostródzie, z tego co wiem cena wynosi ok. 55zł.
Jest spokojny, daje się brać na ręce, wręcz uwielbia pieszczoty (między innymi głaskanie pod oczkami i wzdłuż uszek
. Ma trochę mało miejsca, dlatego nie mogę powiedzieć, jak zachowuje się poza klatką, ale z tego co wiem na rękach jest spokojny, nie wyrywa się, chyba, że akurat nie chce, aby brać go na ręce.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem królika, niech przemyśli sprawę Karolka, bo to bardzo kochany uszak i na prawdę chciałabym,
żeby znalazł dobry domek.
Szukam dla niego domku, ponieważ żyje w strasznych warunkach. Zamiast klatki ma akwarium, mniej więcej wielkości takiej jak on..
Chciałabym mu jakoś pomóc, ale jedynym rozwiązaniem jest znalezienie dla niego domu, bo, tak jak pisałam powyżej, ja nie mogę go wziąć.