Witam
Niestety z przyczyn losowych zmuszona jestem poszukać domku dla mojej niuni.Gabi ma ok 6-8 miesięcy jest prze kochaną pannicą po ojcu baranku agorce i mamie czystej angorze waży na oko jakieś 1,5 kg (nie mam wagi)jest zdrowa ( jak była mała chorowała na grzybice jest już wyleczona)niestety nie była szczepiona (wet nie miał pojedyńczych dawek szczepionki)ani wysterylizowana (jestem ponad 3 miesiące bez pracy i zwyczajnie mnie na to nie stać ).Gabi jest królinką spokojną,grzeczną i ufną.Nie boi się innych zwierząt ,wychowywała się z psem.Nie obgryza kabli i tapet,załatwia się wyłącznie w klatce i głównie w kuwetce.Ma fajny harakterek chociaż zdaża jej się strzelić focha.Praktycznie całe dnie spędza po za klatką , w klatce tylko śpi i się załatwia.Oczywiście królinkę oddaje z całym jej wyposażeniem czyli klatką 100x50cm ,cążkami do pazurków,miseczkami,kuwetą,żwirkiem,suchym szamponem,szczotkami,grzebykiem,nożyczkami do wycinania kołtunów,granulatem,siankiem.Mała ma jedną wadę mianowicie nienawidzi szczotkowania więc najlepiej jest ją po prostu strzyc (obecnie jest ostrzyżona).Oddaje ją ponieważ mój tato zjechał na stałe z zagranicy do domu i po pobycie dłuższym niż tydzień (bo na tyle zazwyczaj zjeżdżał) okazało się że ma alergię
(kicha,łzawią mu oczy) i każe mi go oddać bo twierdzi że nie zamierza się przez sierściucha męczyć
zależy mi na bardzo dobrym domku dla niej jestem wstanie dowieść ją w okolice Wałbrzycha (Świebodzice,Świdnica,Wrocław) Jej zdjęcia są w wątku w dziale z fotkami króliczków aktualne postaram się wkleić jeszcze dzisiaj.Bardzo was proszę o pomoc .