Autor Wątek: Czy ktoś coś wie ??  (Przeczytany 9080 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kania

• Użytkownik
  • *
Czy ktoś coś wie ??
« dnia: Marzec 07, 2009, 19:12:54 pm »
Wybieramy się do weterynarza poleconego przez moją nauczycielkę.Ona chodziłatam z psem kotem (wiem że tojeszczenic nie znaczy i że tenkto zna sięna psach nie musi na królikach) ale przyniosła tam też znalezionego dzięcioła z którym owa pani także sobie poradziła ale wolezapytać czy ktoś wie coć na temat : GABINET WETERYNARYJNYGdynia ul Narcyzowa 1\3Lekarz weterynarii Magdalena Janaszkiewicz - Przyjemska
Kochanie tak bardzo mi Ciebie brak..
''Cover my eyes
 Cover my ears
 Tell me these words are a lie
 It can't be true
 That I'm losing you
 The sun cannot fall from the sky
 Can you hear heaven cry
 Tears of an angel''

Toluś123

• Gość
króliczy wet w Gdyni - lecznice polecane
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 08, 2009, 07:36:03 am »
o tej akurat pani doktor na żadnej króliczej stronie nie ma ani słowa. Więc trudno powiedzieć cokolwiek na Jej temat.

Poniżej cytaty z innego forum wraz z namiarami na polecanych wet z Gdyni znających się na króliczkach (drugi cytowany wpis został umieszczony 09.01.2009 czyli są to świeżutkie
wiadomości):

Witam!
Chciałam napisać o lekarzu, którego z reką na sercu mogę polecić.
Możliwe, ze przyda się komuś z terenu trójmiasta kontakt do dobrego weterynarza - specjalisty od gryzoni.
Pan Maciej Debis
Lecznica dla Zwierzat
81-506 Gdynia, Stryjska 25 tel.(058)622-21-48 fax (058)622-70-70
e-mail: reksio@lecznica.gdynia.pl
WWW: www.lecznica.gdynia.pl

Pan Maciej uratował królikowi Tofikowi życie. Przeprowadził bardzo ryzykowną, ale konieczną operację żoładka. Szybka, trafna diagnoza udany zabieg i skuteczna opieka pooperacyjna.
minimum stresu dla królika i właściciela;)

dzisiaj Tofik ma się świetnie!
Szczerze polcamy Pana Macieja
--------------------

Zgadzam się z opinią o dr. M.Debisie.Też mogę z czystym sumieniem polecić.Dobra jest też lecznica Benkowski&Hajdo w Gdyni-Chwarznie na ul.Apisa
--------------------

Offline Kania

• Użytkownik
  • *
Czy ktoś coś wie ??
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 08, 2009, 18:08:07 pm »
Dziękuję bardzo. Czytałam ot ym doktorze imam nawet zapisany adres no ale poprostu polecono mi tą wetkę więc tak chciałam zobaczyć. A żę nigdzie nie ma to wiem bo nawet ja z adresem na kartce mieszkając w gdyni nie mogłam trafić. :D
''Cover my eyes
 Cover my ears
 It can't be true
 That I'm losing you
 Can you hear heaven cry
 Tears of an angel''

Toluś123

• Gość
Czy ktoś coś wie ??
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 08, 2009, 18:22:09 pm »
jeśli chcesz "sprawdzić" tą panią wet, to wybierz się do niej z jakąś błachostkę np przycięcie pazurków, zważenie malca itp. Zobaczysz jakie ma podejście do zwierząt, jak wyposażony gabinet, może spotkasz tam kogoś kto ma zaufanie do tej pani i coś Ci o niej powie. Możesz nawet tylko zadzwonić i spytać o przygotowanie królika do kastracji, czy o to jakie szczepionki stosuje dla uszatych. Były takie sytuacje, że wet był wyeliminowany jako specjalista od zajęczaków po tym jak kazał odpowiednio przygotować królika do kastracji - jeśli powie,że futrzaka trezba przegłodzić to automatycznie odpada.

Ale w razie poważnych problemów korzystaj z pomocy polecanych wet. (po postawieniu diagnozy i ustaleniu leczenia przez sparwdzonego weta możesz udać się z królikiem do tej pani i zobaczysz wtedy czy rozpoznała chorobę. Oczywiście takiej sytuacji wcale nie życzę ani Tobie ani tym bardziej Twojemu zwierzkowi)

Oczywiście wytarmoś uszy w moim imieniu

Offline Kania

• Użytkownik
  • *
Czy ktoś coś wie ??
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 09, 2009, 19:55:26 pm »
Dziękuję bardzo  :bukiet  za pomoc  i tak zamierzałam dzwonić. Ale chciałam też szczepić no ale teraz to się trochę wacham i raczej nie zaszczepie bo podobno są problemy ze szczepiąnką na mysko i tak potem dają 2 w 1  więc wolę zaczekać..

[ Dodano: Sob Mar 14, 2009 1:46 pm ]
No i poszłamdo tej pani... Było OK dokładnie mi o wszystkim opowiedziałai woglepodejście ma OK Tylko mi sięmój urwis wyrwał i było nerwów ale pani doktor zachowała spokuj i wszystko dobże się skończyło. Więc tą panią polecam.
''Cover my eyes
 Cover my ears
 It can't be true
 That I'm losing you
 Can you hear heaven cry
 Tears of an angel''

Welcome, Guest. Please login or register.