Odświeżę nieco temat
Mam kilka pytań:
Oczywiście pojmuję, że pomagać stowarzyszeniu mogę również osoby niezapisane do niego formalnie. Ja z różnych względów formalnie zapisać się nie mogę- głównie tutaj doskwiera moim rodzicom kwestii jakże wysokiej składki w wysokości 20 zł rocznie
Mogę jednak pomóc. Oczywiście, jeżeli taką pomoc jaką mogę oferować w ogóle chcecie.
Mogę pomóc głównie internetowo- to jest: wstawiać ogłoszenia królików na tyle portali, na ile tylko dam radę. Mam na myśli ogólnopolskie portale jak i te bardziej regionalna.
Mogę wstawiać króliki na stronę adopcji toz/szczecin- w zakresie jakichś interwencji z terenu Szczecina służę pomocą jako inspektor stażysta TOZ
Mogę również propagować działania Stowarzyszenia poprzez rozwieszanie plakatów i rozdawanie ulotek, oraz propagować akcje stowarzyszenia w Szczecinie.
Niestety, DT nie mogę być- jeden królik aktualnie to tyle, ile królików mogę mieć- jednak mogę pomóc w szukaniu nowych DT.
Czy potrzebujecie takiej pomocy? Wychodzę z założenie, że najpierw trzeba zapytać, żeby żadnej biedy nie napatoczyć.